سیدمهدی میرباقری مدیر جهاد کشاورزی ملایر گفت: از ۱۰ هزار و ۸۲۶ هکتار باغات انگور ملایر، ۱۰ هزار و ۶۱۶ هکتار سطح زیر کشت باغات بارور و ۲۱۰ هکتار غیر بارور هستند، همچنین پیشبینی متوسط میزان تولید انگور، ۲۴ تن در هکتار است.
او در مورد مصارف فرآوردههای انگور، گفت: پیشبینی میشود ۷۷ درصد انگور برداشت شده صرف تولید انواع کشمش شود و ۷۷ درصد انگور تولیدی شهرستان با توجه به ضریب چهار به یک، تبدیل به ۴۹ هزار و ۴۵ تن کشمش میشود.
میرباقری گفت: در ملایر انواع کشمش تولید میشود که شامل ۳۱ هزار و ۵۹۵ تن آفتابی تیزابی، هزار و ۹۵۰ تن آفتابی غیر تیزابی، ۱۳۰۰ تن آفتابی دانه دار، ۱۱ هزار تن کشمش کالیفرنیا گوگرد و ۳۲۰۰ تن سایه خشک است.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر گفت: ۱۰ درصد انگور تولیدی تبدیل به شش هزار و ۳۶۹ تن شیره انگور میشود، دو درصد معادل ۵۰۹۵ تن به آبغوره تبدیل شده و سه درصد انگور تولیدی معادل ۷۶۴۳ تن انگور به سرکه، شربت، باسلق و... تبدیل میشود.
میرباقری گفت: هشت درصد از انگور تولیدی معادل ۲۰ هزار و ۳۸۲ تن به صورت تازه خوری و ارائه انگور تازه به بازار مصرف میشود.