حجتالاسلام سید نقی موسوی، رئیس دانشگاه فرهنگیان قم در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم گفت: دانشگاه فرهنگیان قم به دنبال تربیتمعلم در تراز انقلاب در آغاز چهل سال دوم انقلاب اسلامی است.
او اهمیت تربیتمعلم در تراز اسلامی را موردتوجه قرار داد و بیان کرد: در فرهنگ اسلامی معلم از جایگاه والایی برخوردار است.
موسوی با تاکید بر اینکه ماهیت اصلی انقلاب اسلامی ما فرهنگی بوده است، گفت: در دکترین امامین انقلاب، موفقیت انقلاب اسلامی از یک منظر بسیار مهم بستگی بهنظام تربیتی و معرفتی آن دارد و همزمان با انقلاب بیرونی باید انقلابی نیز در درون افراد شکلگرفته و به هدایت فردی و جمعی منجر شود.
او افزود: از زمان قاجار تاکنون تربیتمعلم در ایران فراز و فرودهای بسیاری داشته و بعد از انقلاب اسلامی به خاطر بعد فرهنگی انقلاب، توجه بیشتری شده و توسعه آن روند بهتری به خود گرفته که اوج آن تأسیس دانشگاه فرهنگیان در سال ۹۰ برای تربیتمعلم در تراز انقلاب بوده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان قم ادامه داد: هماکنون دو پردیس دانشگاه فرهنگیان ویژه برادران و بانوان به همراه مرکز آموزش شهید مدنی در قم مشغول تربیتمعلم است.
موسوی می گوید: آموزشوپرورش قم هماکنون با دو معضل اساسی بازنشستگی معلمان و افزایش تعداد دانش آموزان همراه است و فرصت خوبی برای جذب افراد مؤمن و معتقد بهنظام آموزشی ایجادشده است.
او تصریح کرد: طی چند سال آینده سیصد هزار نفر از معلمان در سطح کشور بازنشسته خواهند شد و باید هرچه سریعتر این خلأ پر شود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان قم با اشاره به برخی از مزایای دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشجویان از زمان ورود به دانشگاه فرهنگیان شامل مزایایی مانند بیمه، معافیت نظاموظیفه، حقوق مصوب پرداختی و دورههای متنوع آموزشی و فرهنگی میشوند.
به گفته موسوی، تفکیک جنسیتی یکی از ویژگیهای مهم دانشگاه فرهنگیان است و فضا برای پیشرفت علمی و معنوی کاملاً فراهم است.