حسین عبادتی گفت:سازمان دانش آموزی اکنون در ۳ عرصه وارد جریان تربیت مربی شده است. یک مربیان تخصصی سواد فضای مجازی، این موضوع سوای فضای مجازی است و صرفا در باب فرهنگ مصرف نیست، به عنوان مثال یادگیری کسب و کار فضای مجازی، مدیریت مصرف در فضای مجازی، سواد بازی و انیمیشن، سواد شبکههای اجتماعی، در تابستان در کل استانها کشور در حال آموزش مربیانی هستیم، که این نهضت را در سال تحصیلی جدید آموزش دهند.
او گفت: جریان دوم مربیان اردویی هستند. تا به حال در کشور این جریان وجود نداشته که افراد به طور تخصصی برای اردوهای هدفمند آموزش ببینند. مثلا در کشورما مربیان برنامههای کوه پیمایی و مربیان برنامههای طبیعت گردی و زیارتی نداریم. ما برای تمامی اردوهای ممکن و متصور در حوزه نوجوان و دانش آموزی اکنون به مربیان آموزش میدهیم و گواهی نامه برای آنها صادر میکنیم.
او ادامه داد: پلتفرمی در اختیار مربیان مدارس قرار میگیرد که در هر جایی از کشور اگر درخواست برگزار کردن اردویی دارند مربی ناظر بر آن اردو را بتوانند شناسایی کنند و آن مربی به مانند یک رئیس کاروان اردو را برای مدارس برگزار کند و سومین نیز مربیان تشکیلاتی خودمان در سازمان دانش اموزی است.
عبادتی در پایان گفت: رسانهها باید به بیشتر دیده شدن اتفاقهای مثبت کمک کنند. اتفاقهای مثبت جذابیتهای کمتری دارد، اما اتفاقهای خوب نیز کم نبوده است، به عنوان مثال اختتامیه مجلس دانش آموزی که پس از ۲ سال بار دیگر با شور و حرارت برگزار شد و یا پروژه ۳۱۳ و همچنین مربیان سواد فضای مجازی و اردویی اتفاقات مهمی است و امید وارم این اتفاقات مثبت بیشتر دیده شود.