فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع)غرب اهواز گفت: به مناسبت دهه امر به معروف و نهی از منکر برنامه‌های مختلف فرهنگی اجرا شد.

سرهنگ احمد ویسی پور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع)غرب اهواز گفت: ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) غرب اهواز بمناسبت دهه امر به معروف و نهی از منکرجهت احیای فریضه‌ی الهی تعداد۱۰۰ نفراز بسیجیان برادر وخواهر آموزش داده شده ودر گروه‌های ۵ نفر در مناطق کیانپارس، ساحلی کیانپارس، کیان آباد، امانیه، کوی انقلاب و گلستان بکارگیری نموده است.

او می‌گوید: نتیجه حاصل از این ماموریت روزانه ۳۰۰ موردتذکر لسانی بوده است و ضمنا چاپ بنر، پخش بروشور ومحصولات فرهنگی و تهیه و توزیع غذای گرم‌بین نیازمندان و دیدار با خانواده‌های معظم‌شهدا و راه اندازی موکب و هیئت عزاداری و شبیه خوانی و ایستگاه صلواتی وزیارت شهدای گمنام و تجمع هیئت‌های عزاداری در محلات و مناطق غرب اهواز بوده است.

سرهنگ ویسی پور گفت:جامعه زنان این ناحیه با برپایی ۲ غرفه عفاف و حجاب در منطقه کیانپارس وجاده ساحلی و تهیه وتوزیع محصولات عفاف و حجاب مانند چادر و روسری و اهدای آن‌ها بین خانم‌ها در سطح محلات و این‌ها گوشه‌ای از اقدامات ستاد امر به معروف و نهی از منکر و بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) غرب اهواز بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.