معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم از ایجاد واحد فرآوری و تبدیل گوجه فرنگی به چیپس در استان خبر داد.

 محمد علی سلامی،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تولید چیپس از گوجه فرنگی از سطح سلامت بیشتری نسبت به محصولات مشابه برخوردار است و به نظر می‌رسد این محصول پرطرفدار در بازار نیز با استقبال خوب مشتریان مواجه شود.

او افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم طی سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به ایجاد واحد‌های فرآوری محصولات کشاورزی درقالب صنایع تبدیلی و غذایی دارد و در همین ارتباط واحد فرآوری و تبدیل گوجه فرنگی به چیپس در این استان ایجاد خواهد شد.

سلامی  ادامه داد: احداث گلخانه و تولید محصول در آن، نیازمند صرف هزینه‌هایی بیش از کشت‌های رایج است، بنابراین بهترین راهکار برای جبران این هزینه‌ها، تولید محصولات دارای ارزش اقتصادی در گلخانه‌ها و فرآوری آن‌ها به محصولات متنوع غذایی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: افزایش سطح گلخانه‌ها در استان که با کمبود منابع آبی و تنش‌های دمایی مواجه است امری ضروری به شمار می‌آید و در همین ارتباط سازمان جهاد کشاورزی قم از سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این بخش حمایت می‌کند.

بر اساس آخرین پایش صورت گرفته سطح گلخانه‌های مستقر در مناطق مختلف استان قم به ۶۲ هکتار رسیده‌است و در آینده نزدیک این میزان به از ۱۰۰ هکتار فراتر خواهد رفت، گوجه فرنگی از مهمترین محصولاتی است که در گلخانه‌های این استان تولید می‌شود..

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.