رضا خاکپور گفت: امسال سطح زیر کشت عدس آبی استان اصفهان حدود ۵۰۰ هکتار و سطح زیر کشت عدس دیم هزار هکتار است.
کارشناس حبوبات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: مهمترین چالش در حوزه تولید عدس استان بحث آب و خشکسالی است به طوری که مزارع عدس دیم در نبود بارشهای بهاره به کمتر از ۲۰۰ کیلو گرم در هکتار رسیده و این در حالی است با توجه به تداوم این وضعیت مزارع زیر کشت دیم استان کشاورزان رابا خسارت عملکرد روبرو کرده است.
او افزود: عمده مناطق سطح زیر کشت عدس در استان اصفهان در مناطق سردسیر و معتدل سرد قرار دارد که شاخصترین شهرستانهایی که به کشت عدس اختصاص دارند شهرستان چادگان، بوئین میاندشت، سمیرم و بخشی از تیران و کرون میباشد.
به گفته خاکپور هرساله برداشت عدس از اوایل تیرماه آغاز و تا پایان تیرماه ادامه دارد.
او میگوید: با در نظر گرفتن سطوح آیش هرساله حدود ۶۰۰ هکتار از مزارع بخش چنارود شهرستان چادگان به کشت عدس دیم اختصاص یافته که به ازای هر هکتار در شرایط زمان آبی حدود ۵۰۰ کیلو گرم عدس دیم برداشت میشود.
او ادامه داد: شهرستان چادگان امسال رتبه اول تولید عدس دیم در استان اصفهان را کسب کرده است.
او گفت: ارقام عدس دیم استان عمدتا بومی و دانه ریز میباشد.
خاکپور در ادامه افزود: قیمت عدس با کیفیت دیم در شهرستان چادگان ۵۰ هزارتومان میباشد.