به عاشورای حسینی رسیدیم و روضهها و نوحهها به اوج خود رسیدند.
امروز ندای «هَل مِن ناصر ینصرنی» سر داده میشود و در چنین زمانی ما هستیم که باید با پیروی از فرامین الهی و دستورات اسلام، به این ندای امام لبیک بگوییم.
توجه به شعور حسینی در کنار حرارت دادن به مجالس عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) وظیفهای است که باید برای رسیدن به هدف قیام عاشورا آن را دنبال کرد.
امام حسین (ع)، خورشیدی خاموش نشدنی
یکی از عزاداران امام حسین (ع) گفت: تا دنیا برپا باشد، نام سیدالشهدا (ع) در تمام عالَم خواهد درخشید و خورشید فروزان امام حسین (ع) بی فروغ نخواهد شد.
او افزود: وقتی برای امام حسین (ع) عزاداری میکنیم باید به این مسئله بیش از هر چیزی توجه داشته باشیم که رفتار ما در نشان دادن راه امام حسین (ع) به دیگر افراد نقش دارد و باید با رفتار صحیح، از دین و امام خود دفاع کنیم.
بیشتر بخوانید
یکی دیگر از عزاداران بیان کرد: در کربلا درسهای مختلفی وجود دارد که میتوان از آنها بهره گرفت؛ یکی از این درسها که همه شهدا به ما دادند، ایستادگی پای امام زمان (ع) است.
او گفت: حضرت اباالفضل العباس (ع) اسطوره وفا است که به ما درس پایداری را میآموزد؛ حضرت قاسم بن الحسن (ع) و علی اکبر (ع) به ما یاد میدهند که در هر سن و سالی میتوان از دین پشتیبانی کرد و ما باید این نکات را در زندگی خود پیاده کنیم.
حجت الاسلام خلیلی کارشناس مذهبی گفت: زمانی که زیارت عاشورا میخوانیم، باید به معانی آن نیز توجه کنیم و به معرفتی که در آن اشاره شده است، دست پیدا کنیم.
او افزود: معرفت داشتن نسبت به امام حسین (ع) و قیام آن حضرت در سال ۶۱ هجری، دو پیامد مبارک در پی دارد.
حجت الاسلام خلیلی اظهار کرد: تثبیت قدم و همراهی با سیدالشهدا (ع) در دنیا و آخرت دو پیامد کسب معرفت نسبت به امام حسین (ع) است.
مردم خراسان جنوبی در شب و روز عاشورا به یاد مظلومیت اباعبدالله الحسین (ع) در صحرای کربلا، به عزاداری می پردازند.