جلسهای با حضور ایوب علیزاده عضو مرکز استراتژیک ریاست جمهوری و همچنین روسای دانشگاههای استان در دانشگاه کردستان تشکیل شد.
در این جلسه که برای همافزایی و استفاده بهینه از عضویت مهندس علیزاده در مرکز استراتژیک ریاست جمهوری تشکیل شده بود، دکتر امیر رشیدی با اشاره به فعالیتهای شبکه ملی جامعه و دانشگاه سخنانی را مطرح و سپس دبیران کمیتههای معدن، کشاورزی و آب در رابطه با چالشهای این بخشها راهکارهای علمی ارائه دادند.
عضو مرکز استراتژیک ریاست جمهوری در این جلسه اظهار کرد: حلقههای میانی رابطین بین حاکمیت و مردم خواهند بود که رهبر انقلاب در اوایل خرداد ۱۳۹۸ بر اجرایی کردن آن تاکید کردند.
ایوب علیزاده با اشاره به اینکه این حلقهها در کشور ۱۲ نفر عضو کارگروه دارند، افزود: یکی از اهداف این حلقهها بهرهگیری از ظرفیت دانشگاهیان و حوزویان است.
علیزاده تشکیل یکی از اهداف حلقههای میانی را تشکیل چندین کارگروه به منظور حل مشکلات استان دانست و گفت: در استان در زمینههای مختلف آب، معدن، آسیبهای اجتماعی و ... کارگروههایی از افراد نخبه و صاحبنظر تشکیل میشود که هدف آنها حل مشکلات و معضلات استان با استفاده از راهکار مردمی است.
او این را ایده خوبی دانست که برای اولین بار در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اتفاق میافتد و تصریح کرد: از این طریق میتوان چالشی در کل کشور به وجود آورد که از طریق آن مردم را در همه کارها دخیل کنیم.
عضو مرکز استراتژیک ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه مرکز استراتژیک ریاست جمهوری مغز متفکر نظام و دولت است، خاطرنشان کرد: قبل از تشکیل کارگروهها، دبیرخانه این مرکز در استانها تشکیل خواهد شد وسپس کارگروهها حول دبیرخانه قرار خواهند گرفت.
او با اشاره به اینکه حلقههای میانی یکی از راههای حل مشکلات کشور است که تمام مسئولین حاضر به همکاری با آن شدهاند، یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با تشکیل کارگروههای مختلف، مشکلات استان را حل کنیم.
گفتنی است در ادامه این جلسه روسای دانشگاههای استان نیز از تشکیل این مرکز ابراز امیدواری کرده و آمادگی خود را برای همکاریهای آینده اعلام کردند.