سیدحسن جعفری گفت: به منظور اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و نیز آشنایی کشاورزان با عواقب سوء ناشی سوزاندن ضایعات برنج در این فصل با همکاری جهاد کشاورزی و فرمانداری و با حضور دهیاران روستاهای مختلف این شهرستان جلسهای برگزار شد.
به گفته او، آلودگی بیش از حد هوا به دلیل سوزاندن این ضایعات در نتیحه بروز انواع مختلف بیماریهای تنفسی از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.
سرپرست اداره محیط زیست شهرستان بندر انزلی افزود: سوزاندن کاه و کلش در مزارع مضرات زیادی دارد و علاوه بر از بین بردن میکرو ارگانیسمهای زنده خاک، باعث فقیرتر شدن مواد آلی خاک، از بین رفتن حشرات مفید و شکارگر، فشردگی خاک در اثر کاهش درصد مواد آلی و رطوبت خاک، کاهش تبادلات گازی خاک و آلودگی هوا میشود.
آقای جعفری تصریح کرد: با توجه به نص صریح قانون ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی و ماده ۲۰ قانون هوای پاک، سوزاندن کاه و کلش جرم محسوب شده و به دلیل تهدید علیه بهداشت عمومی و آلودگی هوا متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
او از مردم و دوستداران محیط زیست خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی مراتب را به ادارات حفاظت محیط زیست شهرستان اطلاع دهند.