آقای عابدین خرّم در جلسه قرارگاه جهادی آبرسانی به روستاهای استان آذربایجان شرقی بر هماهنگی و همدلی دستگاههای متولی در پیشبرد پروژهها تاکید کرد و گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی دولت و همچنین محدودیت فصل کاری در استان، مدیریت هزینهها و حذف هزینههای زاید و رعایت زمانبندی در اجرای پروژههای عمرانی ضروری است.
وی با اشاره به ظرفیتهای بسیج سازندگی در اجرای پروژههای محرومیتزدایی و رسیدگی به روستاها استفاده از ظرفیت سایر دستگاهها را در این زمینه خواستار شد و گفت: توانمندی نیروی انسانی در این حوزه بسیار مهم است و باید افرادی به کار گرفته شود که وجدان کاری داشته باشند.
خرّم با تاکید بر اینکه سیاست دولت و مجلس، تامین آب شرب روستایی و شهرهای زیر ۵ هزار نفر است، افزود: ما به عنوان مجری و مسئولان استانی در این راستا باید هماهنگ عمل کنیم.
آقای محمد خانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به تفاهمنامه پارسال با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان در راستای آبرسانی به ۱۲۰ روستای استان، گفت: آبرسانی به مجتمع قشلاقات کلیبر برای ۱۶ روستا با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد، فاز ۲ مجتمع ستارخان ورزقان برای ۶۰ روستا با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد و مجتمع آلمالوی هشترود برای ۴۵ روستا با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد در حال اجراست.
آقای محمد خانی افزود: از مجموع این طرحها امسال ۲۵ روستا در هشترود و ۱۰ تا ۲۰ روستا در کلیبر و ورزقان آبرسانی خواهد شد و کل این پروژهها تا پایان سال آینده به طور کامل به بهرهبرداری میرسد.
خاناحمدی ناظر عالی پروژههای محرومیتزدایی وزارت نیرو هم در این جلسه با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۲۴ درصدی طرحهای آبرسانی به روستاهای استان، گفت: هرچند تعداد روستاهای هدف در استان کم است، اما پیشرفت فیزیکی پروژهها نسبت به دیگر استانها در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد.