حجتالاسلام والمسلمین عبدالرسول خسروبیگ معاون فرهنگی- اجتماعی مؤسسه عطرک گفت: نیاز امروز و فردای ما در کنار آموزش، توجه بیشتر به فرهنگ دینی و اسلامی برای فرزندانمان است چرا که بدون پرورش و آموزش فرزندان در این حوزه، در آیندهای نه چندان دور با مشکلات اجتماعی فراوانی روبهرو خواهیم شد.
او گفت: به منظور جامعنگری و بسط فرهنگ دینی و اسلامی در مراکز غیر دولتی استان باید نکاتی بسیار حائز اهمیت مورد توجه قرار گیرد، از جمله در نظر گرفتن روحیات لطیف و شاد کودکان و تعریف کردن محتوای آموزشهای فرهنگی در قالبهایی شاد و بانشاط.
معاون فرهنگی- اجتماعی مؤسسه عطرک در پاسخ به این سؤال که نهادینه کردن فرهنگ اسلامی و گسترش فرهنگ دینی در مراکز غیر دولتی چگونه افزایش پیدا میکند، گفت: جامعنگری درسیاستگذاری، برنامهریزی و اجرای برنامههای فرهنگی، همراه با متناسب بودن این برنامهها با شرایط و اقتضای سنی مخاطب در مؤسسات و مراکز غیردولتی، میتواند سبب ارتقای سطح عقلانیت و مهارتهای فردی و اجتماعی نونهالان شود.
خسروبیگ گفت: ارتقای فرهنگ دینی باید علمی و حرفهای انجام شود چراکه ممکن است برداشتها متفاوت باشد و خواسته ما که همان استفاده از محتوای دینی است، انجام نشود.
این مدرس دانشگاه گفت: پژوهشمحوری سیاستها، تصمیمات و اقدامات در حوزه فرهنگ دینی، باید دارای اهداف و چشماندازهایی باشد که مورد تایید صاحبان فکر و اندیشه قرار گرفته تا بتوان نسبت به تعمیق و نشر ارزشهای این مهم گامهای موثری برداشت، به عنوان مثال ترویج و اقامه احکام الهی، تقویت اخلاق و فضائل اسلامی از جمله اهدافی است که باید مورد توجه افرادی قرار گیرد که با کودکان در ارتباط هستند.
او گفت: ایجاد مکان مناسب در مراکز و مؤسسات غیردولتی تحت عنوان نمازخانه، یکی از راههای گرایش نوآموزان به مسائل دینی و مذهبی است که خوشبختانه موسسه علمی، آموزشی و فرهنگی عطرا و عطرک با اختصاص مکانی مناسب به نمازخانه در بعضی از نمایندگیها، نسبت به این امر مهم اهتمام داشته است.