یحیی آذرمی به کشاورزان سیبزمینی کار استان توصیه کرد آمادگی لازم برای مبارزه احتمالی با این بیماری را داشته باشند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل می گوید: کشاورزان و بهرهبرداران باید بطور مرتب از مزارع خود بازدید و وضعیت آلودگی و پیشرفت بیماری را ردیابی و در صورت شیوع بیماری با سموم مناسب نظیر رزالاکسیل، اکویشن پرو، اگریفوس مزارع را به موقع سمپاشی کنند.
او همچنین بر لزوم ارتباطی کشاورزان با کارشناسان مدیریتهای جهاد کشاورزی و مراکز خدمات در استان و اخذ مشاورههای فنی تاکید کرد.
استان اردبیل با تولید حدود ۲۰ درصد سیبزمینی کشور مهمترین قطب تولید این محصول در ایران محسوب میشود.
سیبزمینی تولید شده در این استان از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در جایگاه برتر کشور قرار دارد و از نظر کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیبزمینی تولیدی کشورهای اروپایی است.