![قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۲۱ مردادماه](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/5/21/19687797_390.jpg)
آقای بهداد گفت: از سال ۱۳۹۴ تاکنون تمام کشتارگاههای صنعتی و سنتی استان آذربایجان شرقی مجهز به سیستم پیش سرد بوده و گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد برای از بین رفتن عامل بیماری تب کریمه کنگو ایجاد شده و گوشت به این نحو نگهداری میشود.
وی تاکید کرد: در سایه اقدامات بهداشتی و رعایت مردم خوشبختانه تاکنون موردی از بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است.