قریشی گفت: با توجه به کاهش شدید ورودی آب دریاچه ارومیه و بالا رفتن میزان شوری آب شرایط برای زیست آرتمیا در حال حاضر در دریاچه ارومیه وجود ندارد.
وی تصریح کرد: در چنین شرایطی این موجود به صورت سیست یا تخم آرتمیا در بستر باقی می ماند و به محض مساعد شدن شرایط آب تبدیل به موجود آرتمیا می شود.
قریشی با اشاره به اینکه پرورش آرتمیا در حاشیه دریاچه ارومیه بخصوص در ضلع شرقی آن در مجتمع ۲۰۰۰هکتاری فسندوز با استفاده از آب های شور غیر متعارف در دستور کار شیلات استان است، خاطر نشان کرد: هم اکنون نیز ۲ مزرعه پرورش آرتمیا در این مجتمع در حال تولید آرتمیا و محصولات آن است.
مدیر سازمان شیلات و آبزیان آذربایجان غربی اظهار کرد: پیش بینی می شود در سال جاری حدود ۱۵ تن آرتمیا ومحصولات آن از این مزارع برداشت شود.
وی یاد آور شد: سازمان در نظر دارد طرح تولید آرتمیا در قالب خوشه های تولیدی را با عنوان مشاغل خانگی و واحدهای کوچک تولیدی با هدف اشتغال زایی و درآمد زایی توسعه دهد.
قریشی اظهار کرد: نیاز کشور به آرتمیا در سال ۵۰تن است که می توان گفت بخش عمده آن از طریق واردات تامین و تنها بخش خیلی کمی در داخل کشور تولید می شود.
وی ادامه داد: تمامی محصولات تولیدی آرتمیای استان در داخل کشور مصرف می شود.