آقای عمرون گفت: متخلفین این پروندهها در مجموع به پرداخت بیش از ۱۱۰ میلیار ریال بهعنوان مجازات در حق دولت محکوم شدند.
وی افزود: تعداد ۶۷۹ فقره پرونده در تیرماه امسال از سوی دستگاههای نظارتی شامل سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی، نیروی انتظامی و مراکز بهداشتی دریافت و به شعب رسیدگیکننده ارجاع شد.
بیشتر بخوانید
عمرون اضافه کرد: شعب رسیدگیکننده با رعایت ضوابط قانونی و در کوتاهترین زمان تعداد ۶۶۷ فقره از ۶۷۹ پرونده را مورد رسیدگی قرار دادند و متخلفین در این پروندهها را در مجموع به پرداخت بیش از ۱۱۰میلیارد ریال بهعنوان جزای نقدی در حق دولت محکوم کردند.
وی ادامه داد: این پروندهها مربوط به احتکار و تخلفات صنفی در حوزههای کالا و خدمات، بهداشت و قاچاق کالا و ارز است و احکام سایر پروندههای دریافتی از دستگاههای نظارتی در تیر امسال نیز بزودی صادر خواهد شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: ۸۳ فقره پرونده از تخلفات حوزه کالا و خدمات مربوطه به نانوایان بود، که تخلفاتی از جمله تعطیلی خودسرانه، گرانفروشی، کم فروشی و نبود رعایت دستورالعملهای بهداشتی داشتند.
وی تصریح کرد: نانوایان متخلف به پرداخت بیش از ۹۱۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم و همچنین برای ۲۰ نانوایی در سطح استان دستور پلمپ همراه با نصب بنر برای معرفی به عنوان متخلف صنفی صادر شد.
عمرون اضافه کرد: تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری مصمم است با متصدیان نانواییهایی که مرتکب به تخلفاتی مانند تعطیلی خودسرانه، گرانفروشی، کم فروشی و نبود رعایت دستورالعملهای بهداشتی میشوند و موجب نارضایتی شهروندان را فراهم میکنند به شدت برخورد قاطع کند.
وی افزود: سازمان تعزیزات حکومتی بازوی قضایی دولت محسوب میشود و آماده دریافت و رسیدگی سریع و دقیق به گزارشات مردمی در زمینه گرانفروشی، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه، احتکار، درج نکردن قیمت و تخلفات دیگر واحدهای صنفی به ستاد خبری ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و یا سامانه ثبت شکایات اداره کل تعذیرات اعلام کنند.