رضا داودی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت : پروژه فاضلاب شهر کرمانشاه عملا یک مگاپروژه محسوب میشود که دارای مولفههای متعددی است.
وی تصریح کرد: پروژه فاضلاب شهر کرمانشاه شامل شبکه جمعآوری فاضلاب، خطوط انتقال، ایستگاههای پمپاژ و در نهایت تصفیهخانههای فاضلاب است که در حال حاضر یک مدول تصفیهخانه فاضلاب را در مدار بهرهبرداری برای جمعیتی حدود ۳۲۵ هزار نفر با ظرفیت ۶۰ هزار مترمکعب در شبانهروز داریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: پروژههای متعددی در سالیان قبل از جمله شبکه جمعآوری فاضلاب کرمانشاه اجرا شده که ۷۰ درصد آن به صورت مهندسی در آمده و مابقی هم به صورت شبکههای سنتی در بافت قدیمی و اصلی شهر وجود دارد که با توجه به میزان اعتبارات ابلاغی سالانه آنها را به شبکه مدرن و مهندسی شده تبدیل میکنیم.
وی تصریح کرد: در طول مسیر دو رودخانه قرهسو و آبشوران شهر کرمانشاه ورود فاضلابهای خام را داریم که مورد اعتراضات عمومی است و باید این فاضلابها کاملا جمعآوری شود.
داودی یادآور شد: برای جمعآوری فاضلابها چند پروژه و اولویت داریم که یک بخشی از آن مدیریتی است و بخش دیگر هم بحث اعتباری است که باید متناسب با اعتبارات انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: برآورد میشود برای تکمیل باقیمانده فاضلاب شهر کرمانشاه و تصفیه آن متشکل از شبکه جمعآوری، خطوط انتقال، ایستگاه پمپاژ و دو مدول تصفیهخانه فاضلاب، ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم
داودی اعتبار مورد نیاز برای تصفیه خانههای فاضلاب را یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با توجه به اعتبارات ابلاغی این در زمان کوتاه ممکن نیست.
وی اظهار کرد: خوشبختانه در سفر رییس جمهور به استان برای فاضلاب شهر کرمانشاه اعتبار خیلی خوبی برنامهریزی شده که فعلا چیزی ابلاغ نشده و پیگیر هستیم. قبلا هم قرار بود از بانک توسعه اسلامی و بانک سرمایهگذاری توسعه زیرساخت آسیا تسهیلاتی دریافت کنیم که متأسفانه به علت آثار تحریمی موفق نشدیم .