رضا داودی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت : سفر رئیس جمهور با مصوبات خوبی در زمینه آب و فاضلاب همراه بود که قطعاً عملیاتی شدن این مصوبات در ارتقاء کیفیت خدمات شرکت آبفا تاثیرگذار خواهد بود.
به گفته وی بیشترین مصوبات این سفر به حوزه اجرای طرحهای فاضلاب اختصاص داشت که مهمترین آنها طرح فاضلاب شهر کرمانشاه و به مدار آوردن پنج تصفیه خانه فاضلاب در شهرهای تازه آباد، کرند، روانسر، جوانرود و سرمست بود، مقرر شد تکمیل ۲ تصفیه خانه فاضلاب در شهرهای صحنه و سنقر نیز به این مصوبات اضافه شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: در مصوبات سفر رییس جمهور به استان، آبرسانی به شهر سنقر از سد سلیمان شاه، اجرای پروژههای ۲۰ مجتمع آبرسانی روستایی و همینطور اصلاح بخشی از شبکه آب شهر کرمانشاه برنامه ریزی شد، که پس از تخصیص اعتبار و ابلاغ کامل این مصوبات به شرکت آبفا بر اساس برنامه زمانبندی از پیش طراحی شده این شرکت، پروژههای فوق به ثمر خواهند رسید .
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: ساماندهی رودخانه قره سو نیازمند ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.
رضا داودی گفت : فاضلابهایی که وارد رودخانه قرهسو میشوند بخشی از آنها تصفیه شده و بخشی دیگر بدون آنکه تصفیه شوند به رودخانه میریزند و برنامهریزی شده است که در چند بخش این پروژه به سامان برسد و یک مورد بحث تأمین اعتبارات است که در سفر رئیس جمهوری به کرمانشاه اعتباری برای فاضلاب کرمانشاه در نظر گرفته شده است که در حال حاضر منتظر ابلاغ اعتبار هستیم.
وی افزود: اولویت اول ساماندهی مسائل رودخانه قرهسو با فاضلابی است که وارد رودخانه قرهسو میشود و اولویت کاری اجرای تصفیهخانه شماره ۲ در کرمانشاه است که پیشرفت ابتدایی دارد و پس از اینکه اعتبار تخصیص یافت ظرف یک الی ۲ سال آینده اجرا میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: اولویت بعدی جمعآوری فاضلاب خصوصاً در محیط شهری از داخل رودخانه قرهسو و آبشوران و انتقال به تصفیهخانه فاضلاب کرمانشاه، در گرو تکمیل سامانه تصفیهخانه است که در شهر کرمانشاه فاضلابی وجود نداشته باشد.
داوودی بیان کرد: بسترسازیهایی که شهرداری و بقیه دستگاههای اجرایی در اطراف بالهای چپ و راست این رودخانه انجام دادهاند برای استفاده مردم از مزایای این رودخانه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه با اشاره به استشمام بوی نامطبوع، افزود: با توجه به اینکه در فصل گرم تابستان قرار داریم میزان دبی منابع آب کم شده و فاضلاب بیشتر نمایان میشود و یکی از دلایل استشمام بوی نامطبوع این موضوع است.
داوودی گفت: برای ساماندهی فاضلاب کرمانشاه به ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار احتیاج است که بخشی از آن صرف تصفیهخانه، ایستگاه پمپاژ، ساماندهی خطوط انتقال و شبکه فاضلاب در داخل شهر کرمانشاه میشود .