کولیوند اظهار کرد: پس از بارش سنگینی که اتفاق افتاد، سیلاب بسیاری از منازل را از بین برد و راهها به خصوص راههای مواصلاتی به دلیل ریزش کوه از بین رفته و بسته شده بود و امکان دسترسی از طریق راههای زمینی وجود نداشت در نتیجه بیشتر بحث امداد رسانی هوایی بود.
او گفت: برخی از منازل در محاصرهی سیل و یا گرفتار سیل بوده و تخریب شده بودند که تعدادی از هموطنان جان خود را از دست دادند و برخی مصدوم شدند، دیروز در منطقهی آتشان دو مصدوم داشتیم که یکی از آنان دچار شکستگی از ناحیهی دست شده بود و خونریزی فعال و مشکل ستون فقرات داشت و فرد دیگر دچار شکستگی لگن شده بود و از ناحیهی مچ پا آسیب دیده بود که با استفاده از آخرین روشها و تکنیکهای بالگردی خدمات امدادی صورت گرفت.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: برخی افراد در منازل خود گرفتار شده بودند که به مناطق امن انتقال یافتند و اقلام تغذیهای و زیستی مهیا شد، با توجه به هماهنگیهای انجام شده از طریق راه آهن از مسیر شاهرود نیروهای کمکی و همچنین اقلام زیستی و تغذیهای منتقل شدند.
کولیوند گفت: تعدادی از افراد زنده رها سازی شدند که یک مورد مردی چهل ساله بود که از رودخانه های دست پایینی نجات پیدا کرده و به مراکز درمانی منتقل شد، آواری که سیل بر جای میگذارد گل و لای است و منافذ را میبندد یعنی شانس زنده ماندن به حداقل میرسد در نتیجه نجات این افراد به دلیل لطف خداوند و کمک نیروهای امدادی است.
او گفت: هشدارها توسط مسئولین داده شده بود اگر مناطق تخلیه میشد درگیر چنین آسیبی نمیشدیم اما پس از سیل امدادرسانی صورت گرفت تا افرادی که گرفتار سیل بودند از آن منطقه به تهران منتقل شدند و مکان های اسکان اضطراری با کمک شهرداری مهیا شد و ۷۰۰ نفر فقط از منطقه ی امامزاده داوود منتقل شدند؛ در فیروزکوه، دماوند، یزد و زاهدان و تمامی استان های درگیر سیلاب امدادرسانی صورت گرفت.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: امدادرسانان از زمانی که هشدارها اعلام شد ما آماده باش را اعلام کردیم علاوه بر آن اقداماتی که برای آمادگی باید ایجاد میشد را هم ایجاد کردیم، خسارات سیل قابل پیشگیری است و هر چه در پیشگیری کمک شود خسارات کمتر خواهد بود.
وی ادامه داد: ۲۰ استان، ۱۱۱ شهرستان، ۳۱۰ روستا و ۲۹ محور مواصلاتی درگیر سیلاب هستند.