نشریه آمریکایی نیویورکتایمز در گزارشی ادعا کرد که ایران میزان فروش پهپادهای خود به کشورهای خارج از منطقه را افزایش داده و اکنون در تلاش برای تبدیل شدن به یک بازیگر بینالمللی در این زمینه است.
در ابتدای این گزارش آمده است: «ایران در سالهای اخیر پیشرفتهای مستمری در طراحی و تولید پهپادهای نظامی داشته است و انتقال آنها به گروههای شبهنظامی در سراسر خاورمیانه را افزایش داده است. این تلاشها اکنون بسیار فراتر از منطقه گسترش یافته است.»
این نشریه در ادامه مدعی شد که با استناد به گزارش رسانههای ایرانی «ایران اکنون به دنبال افزایش نفوذ جهانی خود و فروش پهپادهای پیشرفته با قابلیت تسلیحات به کشورهای دیگری است که خود تحت تحریم هستند، مانند ونزوئلا و سودان. همین یک منبع مهم برای تأمین سرمایه و افزایش نفوذ سیاسی ایران شده است.»
در بخش بعدی این گزارش، روسیه یکی از خریداران بالقوه ایران معرفی شده و آمده است: «مقامهای آمریکایی میگویند مسکو قصد خرید صدها پهپاد ایران را برای تقویت زرادخانههایش در جنگ با اوکراین دارد. اما وزارت خارجه ایران همکاری میان ایران و روسیه را به قبل جنگ نسبت میدهد.»
«سث فرانتزمن» یک تحلیلگر دفاعی صهیونیست، نیز گفتوگو با نشریه نیویورکتایمز ادعا کرد: «ایران هرروز بیشتر به یک بازیگر جهانی شدن نزدیک میشود، اکنون پهپادهایی مانند مهاجر ۶ (Mohajer-۶) در شاخ آفریقا هم دیده میشوند که یعنی این کشورها پهپادهای ایران را تغییر دهنده معادلات میبینند. پهپادهای ایران قابلیتهای شگفتانگیزی دارند در عین حال ارزان و در حال پیشرفت هم هستند.»
روز گذشته در رد ادعاهای اخیر آمریکا، «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید بار دیگر گفت: «آمریکا شواهدی دال بر خرید و انتقال پهپادهای ایرانی از طرف وزارت دفاع روسیه مشاهده نکرده است.»
پیشتر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در کنفرانس خبری در واشنگتن مدعی شده بود: «اطلاعات ما حاکی از آن است که دولت ایران خود را آماده میکند، تا در فرصتی بسیار کوتاه، تا چند صد پهپاد و از جمله پهپادهایی که قابلیت حمل سلاح داشته باشند را تحویل روسیه دهد.»
هفته جاری منابع مختلفی گزارش دادند که آمریکا و رژیم صهیونیستی نگرانی و هراس خود را از سلاح پهپادی ایران پنهان نمیکنند و به نظر بسیاری از ناظران، این سلاح به کابوس واشنگتن و تلآویو تبدیل شده است.
«ابوالفضل عمویی» سخنگوی کمیته امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، هم در این باره گفت: «افزایش قدرت نظامی بخشی از دکترین دفاعی ما و یکی از ابزارهای راهبردی است که قواعد بازی را تغییر میدهد و بر آینده نظامی تأثیر میگذارد.»
دومین ترامپ میدونست یکی بزنه ده تا میخوره .
سویم شما سیاست بلد نیستی حتما بیشتر تحقیق بکن
چرا اکثر مردم هنوز در خواب هستند و از جنگ افروزی پیروی میکنن؟!
چرا هنوز انسانها متوجه نشدند که چرا خداوند بندگانش را خلق کرده؟
سلاح فقط باید در احتمالات برای مقابله با فرا زمینی ها به کار گرفته شود نه خودمون! از سلاح برای نابود کردم همدیگر استفاده میکنند متاسفانه!
عموسام تو هم وایست تو صف
گشت زنی جهانی یعنی قدرت نمایی در آبهای جهان و حضور در این آبها
ایران ار حسادت حکومت موفق دولت مرکزی قبل از طالبان حمایت کرد
واقعیت این است در طی ده سال آینده هر چقدر هم با طالبان بروید پای میز مذاکره با بیست تا سی سال آینده آنها بزرگترین خطر ایران خواهند شد
چون یک سری آرمانها شدید دینی ،،،،حکومت ایران و طالبان دارند که هیچ کدام دیگری را حق نمیدانند.در ذهن آنها گمراه از دین میدانند و باطل ،،،همین نقطه بسیار حساس در آینده خواهدشد
چون تمام کشورها رو دین خود به اندازه ای طالبان و ایران حساس نیستندد
در ادامه همان حکومت به منافقین جا برای زندگی در افعانستان داد بود
خدا نابود کنه صاحب همچین افکار میهن فروشانه ایی رو.
ولی به علت مدیریت درست بازده بالایی دارد
بخش اقتصادی فقط با همکاری مردم و دولت حل می شود اگر هر دو همکاری کنند
بعد سیل امده دکل را اندخته به بخش نطامی چه ربطی دارد
بعد یک سوال من در قم بود دیروز کل قم برق داشت از پردیسان تا نیروگاه و صفاییه برق داشتند
چجوری شما برق نداری ؟
ما اگه دنبال جنگ بودیم بجای اینکه ۲درصد بودجه را خرج نطامی گری کنیم ۲۰ درصد یا حتی ۵۰ درصد را می کردیم
شما داری می سوزی اول صبح پیام گذاشتی از آلبانی
مگر تو پاکستان نون ندارید بخورید؟
خب کمتر سلاح هسته ای بسازید یکم برای اقتصاد بودجه داشته باشید
مشکل این است که به هم رحم نمی کنند
مثلا یک برقکار برای تعمیر یک وسیله که هزینه تعمیر می شود ۱۰تومن ۲۰تومن پول میگرد
از ان طرف کسی که وسیله اش خراب بود برای جبران هزینه قیمت کالایی را که می فروشد گران می کند
بعد همین طوری این زنجیره می چرخد
تجارت میدونی چیه؟! فروش پهباد یعنی پول دراوردن
فکر کردن هم چیز خوبیه
از لحاظ نظامی، قدرت دوم جهان بود ولی وضعیت اقتصاد مزخرفی داشت
آخرم فروپاشید