معاون امور گردشگری استاندار فارس گفت: ایجاد ، ارتقاء سواد و دانش عمومی گردشگری و زیارت از الزامات جامعه است.

محمد فرخ‌زاده در دیدار با جمعی از فعالان سازمان‌های مردم نهاد در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی گفت: فعالیت سمن‌ها در حوزه‌های مختلف می‌تواند تاثیری فراتر از دستور‌ها و بخشنامه‌های دولتی بر بهبود شرایط و دستیابی به اهداف ارزشمند باشد.

او گفت: گستره فعالیت سازمان‌های مردم نهاد و قدرت و تأثیرگذاری آن‌ها بسیار فراتر از چیزی است که اکنون تصور می‌شود و یک برنامه ریزی صحیح می‌تواند باعث شود اقدامات زیرساختی و اثرگذاری در حوزه گردشگری و زیارت رخ دهد.

معاون استاندار فارس برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات میدانی و شکلی را در این حوزه بسیار مهم دانست و گفت: تاثیرگذار بودن سمن‌ها نیازمند توجه به موضوعاتی محوری از جمله سواد گردشگری و زیارت و توجه به راهکار‌های کارآفرینی در حوزه گردشگری و توسعه اقتصاد گردشگری و زیارت است.

معاون استاندار فارس گفت: ایجاد و ارتقا سواد گردشگری در جامعه امری ضروری است و سازمان‌های مردم نهاد ابتدا لازم است آموزش‌های لازم را ببینند و خود در زمینه رشد سواد گردشگری ارتقا یابند.

به باور او، گردشگری از آن دست صنایعی است که آینده کشور‌ها را تغییر می‌دهد، بنابراین تعریف اقتصاد گردشگری و حوزه‌های آن اهمیت ویژه‌ای دارد و ایجاد شغل در حوزه گردشگری علاوه بر منافعی همچون حفظ محیط زیست هزینه‌های بسیار کمتر در مقایسه با راه‌اندازی صنایع دیگر دارد؛ بنابراین اگر سازمان‌های مردم نهاد بخواهند در حوزه گردشگری اقداماتی اثرگذار انجام دهند نباید از موضوع کارآفرینی غافل باشند.

فرخ‌زاده با بیان اینکه گردشگری و سفر قلب تپنده اقتصاد جهان است و اگر این قلب تپنده از کار بیفتد اقتصاد جهان نیز فرو می‌پاشد، گفت: همه فعالیت‌های مرتبط با توریسم و گردشگری در بخش‌های مختلف از حمل و نقل تا اقامت و اسکان، رستوران‌ها و مراکز تفریحی، اماکن و بنا‌های تاریخی، جاذبه‌های طبیعی و آداب و رسوم و میراث فرهنگی و قومی و ... زیرمجموعه این حوزه دانست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.