کبری خزعلی، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما بر قوانین مصوب شده وظیفه نظارتی داریم. قانون منع استفاده ابزاری از زن، مرد و کودک در سال ۶۴ مصوب شد و در سال ۸۸ آییننامههای آن به تصویب رسید و جلو رفت.
خزعلی گفت: ما وظیفه پیگیری اجرای قوانین در کشور را داریم؛ اینکه چرا از چهره زن استفاده ابزاری میشود؟ باید درنظر گرفت که در نگارش نامه کلمه ابزاری ذکر نشده بوده است؛ بنابراین ما با نگاه ابزاری به زن، مرد و کودک مشکل داریم. اگر بازی مطبوعاتی نبود، شاهد این موضوع در فضای رسانه نبودیم.
پیش از این، دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیانیهای با استناد به مواد قانونی مربوط به تبلیغات در کشور، بر ممنوعیت «استفاده ابزاری» از زنان، مردان و کودکان در تبلیغات تاکید کرد و نه آنچه که برخی منابع خبری درباره استفاده از زنان در تبلیغات اشاره کردهاند.
البته دقیقا میدونن چه بلایی سر مردا میارن ولی خودشونو میزنن به معصومیت
من بطور اتفاقی توی اینستا به پیجی برخورد کردم که یه مدلی عکسهایی از خودش گذاشته بود که مناسب نبود. بهش پیام دادم که خواهر من حیف نیست خودتو خراب میکنی. از طریق یه پیج دیگش بهم جواب داد که اون یکی پیجش تحت کنترله شرکتیه که توش مشغوله.
خلاصه این که یک دانشجوی خانم برا مخارج زندگیش مجبور شده به این کار رو بیاره. ولی گرفتار شده و نمیتونه خارج بشه. حتی بعضی از دوستاش خواستن خارج بشن، با شکایت شرکت مدلینگ و دادگاه مملکت خودمون برشون گردوندن سر این کار. اگه بخوان یه عکس نامناسبی رو نذارن طبق قراردادی که بینشون هست جریمشون میکنن. تنها جرم این دخترا سادگی و فقرشونه. یعنی این شرکتها طوری قرارداد باهاشون میبندن که مو لا درزش نمیره. من متحیر موندم مگه میشه؟ معلومه همه چی پس چرا یکی کاری نمیکنه. همه هم میگن این خانما تقصیر دارن، نباید میرفتن. بابا یه راه بذارین برا از بین بردن این شرکتا. چرا تعلل میکنین؟ بخدا گناه دارن این دخترا. اینا یه اشتباهی کردن. نیاز به کمک دارن.