در پی وقوع سیلاب در منطقه رودبال استهبان و تشکیل کمیته بحران در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیمارستان‌های مناطق شرق فارس به حالت آماده باش درآمد.

با دستور کمیته بحران مبنی بر فعال شدن فرآیند‌های امدادی در منطقه و اعزام آمبولانس‌های اورژانس برای انتقال مصدومان حادثه، بیمارستان‌های حضرت امام خمینی (ره) استهبان، شهدای سلامت نی ریز و حضرت امام حسن مجتبی (ع) داراب به حالت آماده باش درآمده و روند خدمت رسانی به سانحه دیدگان این حادثه از دیروز تا کنون ادامه دارد.

پذیرش ۷ مصدوم سانحه سیلاب رودبال در بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان با بیان اینکه دیروز در پی وقوع این حادثه و اطلاع مرکز EOC دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تیم مدیریت بحران بیمارستان تشکیل جلسه داد، گفت: با تصمیم گیری‌های انجام شده، به سرعت ۲۰ تخت به بخش اورژانس بیمارستان افزوده شده و کپسول و گیج اکسیژن، مانیتور علائم حیاتی و دیگر تجهیزات مورد نیاز نیز به این بخش انتقال یافت.

بخش پشتیبان اورژانس با تعداد ۱۰ عدد تخت در نظر گرفته شده و در مجموع تعداد ۵۰ تخت جهت ارائه خدمت به مصدومان احتمالی آماده شد.

دکتر مائده مطوس با اشاره به قرار گرفتن ۱۰ تخت برانکارد در درب ورودی بیمارستان برای پذیرش مصدومان احتمالی، از تلاش برای مدیریت ازدحام بیماران و کادر درمان بیمارستان به عنوان دیگر اقدامات انجام شده در دیروز یاد کرد.

او ضمن اعلام فراخوان تمامی نیرو‌های ستاد بحران بیمارستان در حیطه‌های مختلف، گفت: همچنین نیرو‌های نوبت کاری عصر بیمارستان نیز پس از پایان زمان کار، برای خدمت رسانی به مصدومان بیمارستان را ترک نکردند.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته استوک بانک خون بیمارستان از نظر وجود کلیه گروه‌های خونی به تعداد کافی تکمیل شد و سرم و دارو‌های لازم با حمایت معاونت درمان و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز تامین شد.

به گفته رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان با اعلام آماده باش به متخصصان بیمارستان، همه متخصصان بخصوص متخصصان طب اورژانس، زنان، داخلی، اطفال و جراح عمومی و قلب که احتمال نیاز بیماران به این حوزه‌ها بیشتر ارزیابی می‌شد، در بخش اورژانس بیمارستان حضور یافتند.

دکتر مطوس از اعزام ۷ مصدوم به این بیمارستان طی دیروز تاکنون خبر داد که یک نفر از مصدومان به علت وخامت شرایط جسمی هم اکنون در بخش ICU بیمارستان بستری بوده، یک نفر در حال مداوا در بخش CCU و ۳ نفر مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شده اند.

او گفت: همچنین با توجه به نیاز ۲ تن از مصدومان به جراحی مغز و اعصاب، بیماران به بیمارستان شهدای سلامت نی ریز اعزام شدند.

دکتر مطوس با بیان اینکه این مرکز درمانی با ۱۰۱ تخت فعال دارای بخش‌های بستری، زایشگاه، ICU، CCU، اطفال، جراحی زنان، جراحی عمومی، داخلی، اتاق عمل، همچنین آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه است، گفت: در این بیمارستان متخصص زنان و زایمان، طب اورژانس، اطفال، پاتولوژی، رادیولوژی، چشم پزشک، گوش و حلق و بینی، داخلی، جراح عمومی و جراح کلیه و مجاری ادراری، روانپزشک، متخصص پوست و مو و متخصص قلب و عروق در کنار دیگر اعضای تیم درمانی و اداری، به مردم شهرستان ارائه خدمت می‌کنند.

وضعیت پایدار مصدومان بستری در بیمارستان شهدای سلامت نی ریز

سرپرست بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی شهدای سلامت نی ریز با اعلام اینکه در این مرکز درمانی پزشکان متخصص پایه، جراح عمومی و متخصصانی در حوزه‌های مختلف مشغول به خدمت هستند، گفت: در زمان حادثه، متخصصان حوزه‌های مرتبط در بیمارستان حضور داشته و با اعلام بحران، بیمارستان به حالت آماده باش درآمده و ضمن آماده سازی سرویس‌های مختلف پزشکی، حضور نیرو‌های مازاد برای خدمت رسانی به سانحه دیدگان پیش بینی شد.

دکتر پیمان امیدواری با اشاره به مدیریت وضعیت بیماران در بخش اورژانس بیمارستان با هدف پذیرش سانحه دیدگان این حادثه، از پیش بینی تخت، برانکارد و تجهیزات کافی در این زمینه خبر داد.

او برقراری ارتباط با بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) استهبان در راستای مدیریت صحیح روند پذیرش و اعزام بیماران را از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه برشمرد.

به گفته رئیس بیمارستان شهدای سلامت نی ریز، تا کنون ۲ مصدوم حادثه برای دریافت خدمات تخصصی از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) استهبان به این بیمارستان اعزام و بستری شده اند که حال عمومی آنان پایدار است.

زایمان موفق مادر سانحه دیده در بیمارستان حضرت امام حسن مجتبی (ع) داراب

دیگر مرکز درمانی خدمت رسانی به سانحه دیدگان این حادثه، بیمارستان حضرت امام حسن مجتبی (ع) داراب بود که دکتر سجاد رضایی رییس بیمارستان در این خصوص گفت: در ابتدای این حادثه، سامانه هشدار سریع بیمارستان فعال شد و ضمن بررسی شدت حادثه و پیش بینی حوادث احتمالی، سامانه فرماندهی این حادثه در بیمارستان فعال و وضعیت آماده باش اعلام شد.

او با اشاره به فعال شدن سامانه فراخوان بیمارستان برای حضور نیروها، مدیریت تخت‌های بخش اورژانس بیمارستان و افزایش ظرفیت برای پذیرش بیماران احتمالی را از دیگر اقدامات ابتدایی در این مرکز درمانی اعلام کرد.

دکتر رضایی با بیان اینکه جلسه ستاد بحران با حضور تیم شبکه بهداشت و درمان و تیم مدیریت بحران بیمارستان در اتاق فرماندهی بحران تشکیل شد، گفت: همچنین وضعیت دارویی، وضعیت آب، غذا و سوخت موردنیاز برای تامین انرژی بیمارستان پایش شده و آمادگی لازم در این موارد ایجاد شد.

رئیس بیمارستان حضرت امام حسن مجتبی (ع) با بیان اینکه در بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) داراب با ۲۰۰ تخت فعال، تمامی تخصص‌های پزشکی فعالیت دارند، گفت: انتقال سریع بیماران اورژانس به بخش‌های درمانی، لغو شدن تمامی اعمال جراحی غیرضروری از زمان اعلام آماده باش، ادغام بخش‌های جراحی زنان و مردان با اتاق‌های مجزا، آماده سازی بخش جراحی زنان برای پذیرش مصدومان حادثه با ۳۴ تخت، فراخوان نیرو‌های آنکال و افزایش تعداد نیرو‌های اورژانس از ۱۱ نفر به ۲۰ نفر، برنامه ریزی برای تامین نیروی پاراکلینیک شامل رادیولوژی، آزمایشگاه و سونوگرافی، فعال کردن ۲ واحد رادیولوژی بیمارستان به صورت اورژانس، تامین تمامی دارو‌ها و سرم و تجهیزات اورژانس برای بیماران مصدوم، افزایش تعداد نیرو‌های پشتیبانی، خدماتی و حفاظت فیزیکی دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه بوده است.

او با اشاره به آماده سازی ۴۰ تخت بخش اورژانس بیمارستان برای پذیرش مصدومان احتمالی، گفت: با اعلام حادثه، به سرعت ستاد بحران در بیمارستان تشکیل شده و ضمن اطلاع به تمامی پزشکان متخصص مقیم و آنکال، بیمارستان به حالت آماده باش درآمد.

رئیس بیمارستان حضرت امام حسن مجتبی (ع) داراب از پذیرش ۴ مصدوم حادثه در این بیمارستان خبر داد و گفت: یکی از مصدومان مادر بارداری بود که عمل جراحی سزارین برای مادر با موفقیت انجام شد.

هم اکنون روند خدمت رسانی به مصدومان این حادثه با حضور دکتر محمدجواد مرادیان نماینده ویژه رئیس دانشگاه در این حادثه، در حال پیگیری و انجام است.

در  زیر فیلم هایی از سیل استهبان و بازدید مسئولان از این شهرستان و روند امدادرسانی به این منطقه را مشاهده می کنید.

 
 
 
برچسب ها: سیلاب ، سیل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.