اما یکی دیگر از اشتباهات اساسی و رایج در پختن سیبزمینی، پیچیدن سیبزمینی درون فویل آلومینیومی است که شاید حتی شما هم انجامش داده باشید.
شاید شما هم با دستورآشپزیهایی مواجه شده باشید که میگویند ابتدا سیبزمینی را درون فویل بپیچید و سپس داخل فِر بگذارید تا با این ترفند بتوانید یک سیبزمینی آبدار و بخارپز داشته باشید. اما واقعیت این است که چنین کاری مشکلساز خواهد بود. درواقع، پیچیدن سیبزمینی درون فویل آلومینیومی باعث حبس رطوبت درون فویل میشود و درنتیجه کاری میکند که سیبزمینی بهصورت عادی نپزد و صرفا بافتش بهواسطه تماس با بخار متلاشی شود. بهعلاوه، پوست بیرونی سیبزمینی با این کار بههیچوجه ترد نمیماند و درنتیجه نمیتوان پوست سیبزمینیهای کوچک را همراه با آنها مصرف کرد.
طرفداران ایده پیچیدن سیبزمینی درون فویل آلومینیومی میگویند که این روش به کاهش مدت پخت سیبزمینی کمک میکند، اما چنین چیزی واقعیت ندارد. در حقیقت، با توجه به اینکه خود فویل آلومینیومی قبل از شروع فرایند پخت سیبزمینی شدیدا داغ میشود، مدت پخت سیبزمینی هم نهایتا بیشتر از حالت عادی خواهد شد.
حالا که میدانیم پیچیدن سیبزمینی درون فویل آلومینیومی به پخت سریعتر یا خوشمزه شدن سیبزمینی کمکی نمیکند، پس بهترین راه برای تهیه یک سیبزمینی پخته، کامل و همراه با پوست چیست؟
بهترین روش کدام است؟
بهترین راه برای پختن سیبزمینیها درون فِر، این است که سیبزمینیها را بدون پیچیدن درون فویل آلومینیومی به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه و با دمای حدود ۲۲۰ درجه سانتیگراد داخل فِر بگذارید. اگر همهچیز درست پیش برود، دمای قسمت مرکزی سیبزمینیها باید به حدود ۱۰۰ درجه سانتیگراد برسد. در این شرایط، پوست سیبزمینی هم کاملا ترد و دلپذیر خواهد شد، درحالی که درونش هم لطیف و نرم خواهد ماند.
اگر میخواهید سیبزمینیها را پس از پختن کاملا گرم نگه دارید، پس از پایان مدتزمان پخت میتوانید آنها را درون فویل بپیچید و درون یک ظرف مقاوم به حرارت بگذارید. با این کار سیبزمینیها حداقل ۴۵ دقیقه در دمای کاملا گرم باقی میمانند. این ترفند برای کسانی مناسب است که میخواهند سیبزمینیها را زودتر بپزند و برای وعده ناهار یا شام کنار بگذارند.
گذشته از همه این نکات، اگر همچنان میخواهید سیبزمینی را درون فویل آلومینیومی بپیچید و داخل فِر بگذارید، ابتدا سیبزمینیها را داخل یک کاغذ روغنی بپیچید و سپس درون فویل آلومینیومی قرار دهید. با این ترفند معمولا کیفیت سیبزمینیها حفظ میشود و مدت پخت آنها نیز کاهش پیدا میکند.
منبع: همشهری آنلاین
شعله گاز را کم کنید
نیم ساعت دیگه سیبزمینی ها رو پشتورو کنید.
نیم ساعت دیگه این سیب زمینی های تنوری و خوشمزه حاضر میشن
زمان پخت با توجه به شعله گاز و ریزیدرشتی سیبزمینیها کمی متفاوته
دودفعه درست کنید دستتون میاد
امتحان کنید ضرر نمیکنید
اصلا اون قابلمه رو میتونید بذارید کلا برای همین کار... یعنی خنک که شد بذاریدش کنار تا دفعه بعد....میتونید تو فر بذارید تا چندروز دیگه که لازمش دارید ، آشپزخونهتون مرتب بمونه
هراز گاهی هم نمکش رو عوض کنید.