کشورهای حاشیه خلیج (فارس) هم نتوانسته اند از تورم جهانی در امان باشند. در حالی که بسیاری از کشورهای جهان با بحران افزایش هزینههای زندگی ناشی از افزایش بهای نفت خام دست و پنجه نرم میکنند، حتی کشورهای حاشیه خلیج (فارس) هم نتوانسته اند از تورم جهانی در امان باشند. این کشورها منابع غنی انرژی دارند. دولت امارات هم اکنون یک سیستم نظارت بر قیمت مواد غذایی ایجاد کرده است.
شبکه تلویزیونی سی جی تی ان در گزارشی میدانی اعلام کرد بهای سوخت در امارات به بالاترین حد در یک دهه اخیر رسیده است. امارات یکی از کشورهای غنی در رابطه با نفت است، اما این موضوع سبب نشده است که از تورم در امان باشد. بهای نفت در ماه ژوئیه پانزده درصد افزایش یافته است. در این حال تورم ۴.۵ درصد افزایش یافته است.
کریستوفر پین، کارشناس اقتصادی در خصوص افزایش تورم در کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: شما پول بیشتری چاپ کرده اید، اما پشتوانهای برای آن ایجاد نکرده اید و ما شاهد تورم در امارات و دبی هستیم. این موضوع فشارهای ناشی از هزینههای زندگی را در این کشور افزایش داده است.
در حالی که تورم در امارات نسبت به کشورهای غربی کمتر است، اما بسیاری از شرکتها در این کشور مجبور به افزایش حقوق کارکنان خود شده اند. رابرت ریچر، کارشناس مالی در این خصوص گفت: ما انتظار داریم که حقوق کارکنان به میزان ۵ تا ۶ درصد افزایش پیدا کند. برخی از شرکتها هم نه درصد افزایش پیدا میکند.
این اقدام میتواند به کارکنان شرکتها در مقابله با افزایش هزینههای زندگی کمک کند. در این حال شرکتهای صنعتی مشکلات زیادی در مقابله با تورم دارند. در زمان همه گیری بخش ساخت و ساز در امارات کند عمل کرده است. این بخش ۱۵ درصد درآمد ناخالص ملی دبی را تشکیل میدهد. کارشناسان میگویند هزینهها از سال ۲۰۲۰ در این بخش افزایش یافته است. بخشی از آن به خاطر اختلال در زنجیره تامین کالا و افزایش بهای انرژی بوده است.
کولین فورمن، کارشناس اقتصادی گفت ما شاهد آن هستیم که بسیاری از افراد به دنبال کار میگردند، اما به خاطر افزایش بهای مواد اولیه در بخش ساخت و ساز کاری برای آنها وجود ندارد.
یک شرکت در بخش ساخت و ساز اعلام کرد میزان هزینه هایش در دو سال گذشته ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش یافته است.
ما که گل و بلبل هستیم.
قطر یک جام جهانی را نمیتونه بدنهایی برگزار کنه در ضمن همه جمعیتها زیر پنج ملیون نفره در صورتیکه کشور تو با همین مسولان و مدیران که دید تجاری ندارند با همه تحریمها هشتاد و پنج ملیون را اداره میکنند.
عزیزوم همینا اگر نفت نداشتن و پاچه خواری و غربگدا نبودن و همسایه آیی همچون ایران نداشتن از گشنگی میمردن
خدا را شکر ما توی ایران این مشکلات کشورهای عربی را نداریم و باخیال راحت برای 5 هزار اتومبیل 4 میلیون نفر متقاضی خرید هست و خوشحال و راضی هستیم .
هرکس در این بخت آزمائی خودرو در ایران برنده بشه 200 میلیون تومن سود گیرش میاد . کجای دنیا اینهمه رفاه برای مردم فراهم میکنند.
به عبارتی دیگر سالی 0،05%
مانند ایزان که نیستتد ماهی 200 درصد تورم داشته باشند
تورم
یعنی سالی 2400 %
اما در کشورما هر ثانیه صدرصد است فرق از زمین تا اسمان
با سلام
با توجه به افزایش شدید قیمت خوراک دام اگه به همین روال پیش برود همه دامداران ورشکست و تمامی دام های مولد به کشتارگاه ها روانه میشوند و بعد از چند سال پرورش دام منقرض میشود و اشتغال روستایی کم و مهاجرت به شهر و مشکلات عدیده دیگر به وجود می آید .
لازم بذکر است در حال حاضر نیز دام مولد در این شرایط به کشتار گاهه به قیمت گوشت خالص 80 هزار تومان و زنده قپان 35 هزار تومان از دامدار بیچاره خریداری میشود توسط دلال و توسط قصاب با 3 برابر قیمت گوشت یا 6 برابر قیمت زنده قپان فروخته میشود کار دامدار استفاده 3 برابری دلال بدون زحمت حال اگر دولت خرید تضمینی از دامدار نماید دست دلال کوتاه میشودکه هم برای دامدار و هم برای مصرف کننده به صرفه است و خدا نیز راضی میشود
اسکیزوفرنی داری؟
مثله ما ها نیستن که هر روز تن و بدن مون رو ویبره باشه