در مورد دندان قروچه کردن در خواب دو نکته را باید در نظر بگیریم: اولا، حتما باید آزمایش انگل از کودک گرفته شود، زیرا انگل هم عامل دندان قروچه کردن است. اگر کودک انگل نداشت، بحث آسیب شناسی روانی به میان میآید. چنین کودکی حتما از موضوعی رنج میبرد و روانش در واقع آزرده شده است. اغلب بررسیها نشان میدهد که این کودکان خودشان را تحت فشار قرار میدهند. به نظر آنها مشکل لاینحلی وجود دارد که گمان میکنند کسی نمیتواند آن را حل کند.
کودکی را در نظر بگیرید که همواره از برادرش کتک میخورد و همیشه مغلوببردار بزرگتر میشود. این کودک احساس میکند که چارهای جز تحمل ندارد و، چون نمیتواند بر برادر بزرگتر و قویتر خود غلبه کند، چارهای نمیبیند جز اینکه آزار و اذیتهای او را تحمل کند.
به علاوه شاهد بوده که تا این زمان کسی برای نجات او کاری نکرده و مطمئن است که اگر اعتراض هم بکند کسی کاری نمیتواند بکند. چنین بچهای شب دندان قروچه میکند. این مشکلات ممکن است در ارتباط با درس و مدرسه یا دوستان باشد.
در مورد بچههایی که در طول روز عصبانی میشوند و دندانهایشان را به هم میفشارند باید از فنون ورزشی استفاده کنیم و آنها را ودار کنیم که بیشتر ورزش کنند تا هیجانشان از طریق حرکات ورزشی تخلیه شود.
منبع :همشهری آنلاین