محمد هادی علیاحمدی گفت: چگونگی گذران اوقات فراغت، بازتابی از شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جوامع است. استفاده مطلوب از این اوقات میتواند تأثیر مهمی در بهبود کیفیت زندگی افراد داشته باشد.
در این راستا با هماهنگی آموزش و پرورش منطقه، ۳۰ مدرسه به عنوان پایگاه تابستانی تعیین شدند.
او گفت: اجرای برنامه در تئاتر شهر با محوریت پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی با اولویت موضوعات فرهنگ سازی عدم مصرف دخانیات، آگاه سازی در مورد مواد مخدر، کنترل خشم، رفتارهای ناسالم و آسیبهای اجتماعی نو ظهور، اخلاق و آداب شهروندی، سبک زندگی اسلامی، ایرانی، حقوق و تکالیف شهروندی، ترافیک و آلودگی هوا و محیط زیست و پسماند اجرایی میشود.
به گفته احمدی، دورهها و کارگاههای آموزشی با موضوع ایمنی و مدیریت بحران، سلامت، مهارتهای شهروندی، حقوق و تکالیف شهروندی، سبک زندگی اسلامی، ایرانی، جلسات دانش افزائی اولیا، محیط زیست و پسماند را از دیگر برنامههای اوقات فراغت منطقه است.
محمد هادی علی احمدی گفت: یکی از بارزترین مشکلات دانشآموزان در شرایط کنونی، کمتحرکی و احتمال ابتلای دانشآموزان به بیماریهای جسمی و حرکتی است که برای ارتقای سلامتی و کشف استعدادهای ورزشی این برنامه پیش بینی و به اجرا در میآید.
به گفته او، تهیه و توزیع اقلام آموزشی سلامت محور، اجرای برنامه کودک و نوجوانان مکتب حسین (ع)، با هم بخوانیم و جشنواره هنر و مدیریت پسماند از دیگر برنامههای منطقه در فصل تابستان با محوریت مدارس است.
شهردار منطقه ۱۳ گفت: مدارس ابتدایی علوی پسران و دختران، مهرگان، طلوع، هدف برتر، یاس مطهر، ایران سنجش، عماد تهران، والعصر، کانون کوثر، دارالقرآن حرا، شهاب نور، راه زینب (س)، فرزانگان۴، شریف، ۱۷ شهریور، شهید پیچک، شهاب نور، سمیه، پایگاه انقلاب، معصومیه، فجر اسلام، شهدای هفت تیر و فرهنگ به عنوان پایگاه تابستانی میزبان برنامههای آموزش شهروندی منطقه هستند.