سرهنگ محمدرضا رضایی گفت در پی مراجعه چندین شهروند کرمانی به این پلیس و طرح شکایاتی با موضوع کلاهبرداری اینترنتی ارز دیجیتال به مبلغ تقریبی ۲۴۰ میلیون ریال تحت عنوان سیگنال دهی و سرمایهگذاری ارز دیجیتال، پرونده به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
او میگوید: در تحقیقات اولیه مشخص شد متهم با راهاندازی صفحه آموزشی در اینستاگرام در زمینه مشاور خرید و فروش ارز دیجیتال، اقدام به فریب افرادی کرده و پس از معرفی آنان به یک صرافی ارز دیجیتال جهت ایجاد و شارژ کیف پول الکترونیک، ۱۰ درصد از مبلغ شارژ شده در کیف پول آنان را در قبال دادن سیگنالهای تضمینی با ۱۳۰ درصد سود، دریافت کرده، اما پس از گذشت چند ماه از قرارداد این افراد به میزان ۶۰ تا ۷۰ درصد از کل پول خود را متضرر شده و خسارات زیادی به آنها وارد شده است.
او گفت: هر چندکه با اقدامات تخصصی و جمعآوری ادله دیجیتال متهم که مردی ۳۹ ساله بود در یکی از استانهای شمالی کشور شناسایی و پرونده تحویل مقام قضایی شد، اما خسارات مالی وارده به افراد و در پی آن بروز مشکلات روحی و روانی ایجاد شده در زندگی آنها قابل جبران نیست.
او میگوید: فعالیت در حوزه رمز ارزها نیاز به دانش بالایی دارد، اما متاسفانه عدم اطلاعات و آگاهی برخی از شهروندان باعث میشود که به دام کلاهبرداران هدایت شده و زمینه سوء استفاده از آنان فراهم شود.
رئیس پلیس فتا استان در پایان به افراد تبلیغ کننده ارزهای دیجیتال در فضای مجازی نیز توصیه کرد: در این فضا بدون داشتن تخصص لازم اقدام به تبلیغ اینگونه موارد نکنند، چرا که در صورت تبلیغ مورد دار و وقوع هر گونه کلاهبرداری در خصوص ارز یا سایت تبلیغ شده، برابر قانون در مقابل قانون پاسخگو خواهند بود.