محمد باباخانی گفت: ذبح دام در خارج از کشتارگاه به لحاظ بهداشتی خطراتی را در بردارد و نه تنها ممکن است موجب آلودگی گوشت مصرفی شود، بلکه نمیتوان از سالم بودن گوشت حیوان ذبح شده اطمینان حاصل کرد.
او گفت: از مردم تقاضا داریم ذبح دامهای قربانی خود را تنها در کشتارگاه داشته باشند و گوشت دام ذبح شده را هم پس از ۲۴ ساعت مصرف کنند.
رئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دغدغههای این روزهای ما در رابطه با انواع بیماریها از جمله عفونت رودهای یا وبای التور، کووید ۱۹ و تبکریمه کنگو است و اگر موارد پیشگیرانه در این زمینه رعایت نشود با مشکلات جدی و جبرانناپذیر مواجه خواهیم شد.
باباخانی گفت: از مردم میخواهیم در ایام عید قربان تا عید غدیر رعایت دستورالعملهای بهداشتی را بیش از پیش داشته باشند تا در آستانه ایام عزاداریهای محرم و صفر با محدودیتهای جدی مواجه نشویم.