رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان را هم‌اکنون ۷۰۰ تن در سال اعلام کرد و گفت : این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

شهریار قاسمی گفت : ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعال است، از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت چهار هزار و ۵۰۰ قطعه در حال فعالیت است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه شهرستان‌های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحد‌های پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.