این گفته فرزاد کلانتری در نشست با رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس و مسئولان منطقه ۲۲ تهران است. او گفت «آتشنشانی وضعیت این برجها را تأیید نکرده؛ چون بیشترشان به علت فاضلاب زیر برجها دچار فرونشست شدهاند. دیروز هم نامهای را از سمت هیئت مدیره برجها درباره مشکلاتشان به سازمان مدیریت بحران فرستادیم.»
بر اساس آماری که نماینده ویژه شهردار منطقه ۲۲ ارائه داده، بیش از ۹۵ درصد برجهای این منطقه مجوز اسکان ندارند اما افراد در آنها ساکن شدهاند؛ وجود گودها و جمع آوری نامناسب فاضلاب سازهها، شرایط زیست محیطی این منطقه را با مشکل مواجه کرده است.
به گفته کارشناس حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، در حالیکه چندین برج در منطقه ۲۲ شهرداری ساخته شده، «هنوز شبکه فاضلاب در این منطقه وجود ندارد.»
مجید دیری گفت سازندگان بر خلاف قانون و بدون ایجاد تصفیه خانه، برج ساختهاند. او اضافه کرد «در حال حاضر فاضلاب رهاست، تمامی برجها باید تصفیه خانه داشته باشند و حوضچههای فاضلاب هم تصفیه شوند.»
در این جلسه، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت که «لیست تمام پیمانکاران و ناظران پروژههای ساختمانی منطقه ۲۲ شهرداری را در اختیار دارد و متخلفان باید مورد پیگرد قرار بگیرند.»
سمیه رفیعی گفت که برای تشکیل کارگروه پیشنهادی معاون دادستان پیگیری خواهد کرد تا شهرداری، سازمان محیط زیست و سازمان آب و فاضلاب مشکلات منطقه را بررسی کنند.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس همچنین خواستار طراحی چرخه اقتصادمحور استفاده از پساب تصفیه شده فاضلاب شد تا شهرداری آن را خریداری کند.
خانم رفیعی خواستار بسته شدن چاهها در این منطقه شد و گفت که کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، پیشتر بارها به وزیر نیرو تأکید کرده تا مشکل فاضلاب منطقه ۲۲ را حل کند.