معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: یات‌های اندیشه‌ورز حلقه اتصال بین مردم و مسئولان هستند.

محسن حسین‌میرزایی در نشست صحن علنی هیات اندیشه‌ورز چهارمحال و بختیاری گفت: هر کجا مردم پای کار آمدند، اقدامات مختلف پویاتر انجام شد و به‌همین علت کمیسیون تخصصی سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) تشکیل و فعال شده است تا راهکار‌های مشارکت مردم را شناسایی و ارائه کند.

۱۲ کمیسیون تخصصی زیرمجموعه هیات اندیشه‌ورز این استان تشکیل و فعال شد ه است که هر کدام ۱۵ عضو ثابت دارد.

حسین میرزائی می‌گوید: تمام مردم و جمعیت یک میلیون نفری چهارمحال و بختیاری از اعضای هیات اندیشه‌ورز استان هستند؛ بهره‌مندی از نظر خلاقان، کارشناسان، متخصصان و نخبگان با هدف تسریع در روند توسعه و تعالی استان از اهداف تشکیل و فعال شدن هیات اندیشه ورز است.

مردم مشکلات موجود در استان را شناسایی و به‌همراه راهکار‌های عملیاتی رفع آن به هیات اندیشه‌ورز ارائه کنند.

مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان خواسته‌ها و کمک‌های مورد نیاز خود را با مردم در میان بگذارند و برای مهار مشکلات راهکار‌های فرهنگی تعریف و اجرایی کنند.


بیشتر بخوانید


حسین‌میرزایی گفت: در کمیسیون‌های تخصصی زیرمجموعه هیات اندیشه‌ورز چهارمحال و بختیاری ارتقای راهکار‌ها برای نقش‌آفرینی مردم در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها مورد توجه قرار گیرد.

محمدکاظم منزوی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: برنامه‌ها و عملکرد سامانه‌های جامع انبارها، تجارت و ۱۲۴ در استان تبیین و تشریح شود.

وضعیت کالا‌های اساسی در بازار چهارمحال و بختیاری دوهفته یکبار بررسی شود؛ هم‌اکنون بازار سیمان کنترل شده است و با گران‌فروشان به‌شدت برخورد می‌شود.

حبوبات و برنج ایرانی مشمول تنظیم بازار نیست، اما برنج‌های خارجی وارداتی هندی و پاکستانی جزو تنظیم بازار بوده که به‌وفور در بازار تزریق توزیع شده و ذخیره در انبار‌ها کافی است.

منزوی گفت: قراردادن یک رقیب در کنار میدان میوه و تره‌بار برای مدیریت قیمت‌ها ضروری است، تاسیس بازارچه‌های مشاغل خانگی با هدف رقابت با بازار به فرمانداری‌ها تکلیف شده است.

مردمی‌سازی تنها راه تقویت نظارت‌ها است برای تنظیم بازار معتقد به روش عرضه و تقاضا نیستم و باید جلوی سوءاستفاده‌ها را گرفت.

سجاد رستمی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: براساس اطلاعات مرکز آمار ایران ۷۴ درصد هزینه خانوار‌ها غیرخوراکی و ۲۶ درصد خوراکی است.

رستمی گفت: علت کمبود اخیر سیمان در بازار قطعی برق و افزایش قیمت سیمان در بورس است که با پیگیری‌های انجام شده مصرف برق سیمان از ۲۳ تا ۸ صبح نامحدود و قیمت سیمان ۵۸۰ هزار ریال شد.

به گفته رستمی، قرار بوده برای تنظیم عرضه میوه در چهارمحال و بختیاری بازارچه‌هایی به‌منظور رقابتی کردن ایجاد شود که هنوز اجرایی نشده است.

برای نظارت دیجیتال سامانه جامع تجارت تشکیل شده است و تاکنون ۳۰۰ کالا از استان چهارمحال و بختیاری در آن ثبت شده که براساس آن قیمت مصرف‌کننده در کشور به‌همراه شناسه ثبت از سوی سازمان نظارت کنترل می‌شود.

نرم‌افزار «صمت من» طراحی شده است که با نصب این نرم‌افزار بر روی گوشی تلفن همراه و اسکن QR می‌توان سوابق کاری صنف را مشاهده کرد.

مراد کاظمی رییس کمیسیون اجتماعی هیات اندیشه‌ورز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: از زمان اجرای طرح اصلاحات اقتصادی دولت سیزدهم، قیمت‌ها افزایش یافت.

قطع دست واسطه‌ها، افزایش تعداد بازارچه‌های عرضه کالا‌های اساسی و تقویت نظارت‌ها برای جلوگیری از گران‌فروشی به اجرای مطلوب این طرح کمک می‌کند.

بهره‌مندی از ظرفیت بسیج و نیرو‌های مردمی داوطلب به‌منظور نظارت افتخاری برای کنترل قیمت‌ها و برخورد با متخلفان باعث کاهش مشکلات کنونی می‌شود.

احمد شیرانی عضو هیات اندیشه‌ورز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: پیوست رسانه‌ای، جامعه‌شناسی و اجتماعی در تصمیم‌گیری‌های استان مورد توجه قرار گیرد.

ورود روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای پاسخ به شبهه‌های موجود مورد توجه همگان باشد.

رصد فضای مجازی، رسانه‌ای و عمومی استان، رفع خلأ‌های قانونی در برخورد با متخلفان، تهیه بسته‌های معیشتی برای قشر‌های مستضعف مستقر در مناطق محروم استان می‌تواند به ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای کمک کند.

در این نشست نمایندگانی از شهرستان‌های ۱۰ گانه چهارمحال و بختیاری حضور داشتند و دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادات خود درخصوص فعالیت هیات اندیشه‌ورز استان را ارائه کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.