رسول قنبری ممان در هفدهمین جلسه کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان گلستان (ICZM) گفت: حکم قضایی تخریب سازههای غیرمجاز دریایی در نوار ساحلی اجرا میشود.
او گفت: از بیش از هزار سازه ساخته شده در سواحل ۲۲ سازه در گلستان برای کارکردهای گوناگون احداث شده و از این تعداد ۱۹ سازه در سواحل بنا شده است که تعدادی از آنها به علت پسروی آب، در خشکی واقع شده و نیاز به مجوز ندارند.
قنبری ممان گفت: از این تعداد، چند سازه متعلق به دستگاههای اجرایی و نظامی است که باید نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.
او با اشاره به برگزاری چهاردهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی در آبان ماه سال جاری گفت: آخرین مهلت برای ارسال مقالات به این همایش ۲۶ تیر ماه است.
او گفت: علاقه مندان میتوانند چکیده مقالات خود را حداکثر تا تاریخ ۲۶ تیر ماه از طریق پایگاه اینترنتی همایش، به نشانی https://icopmas.pmo.ir ارسال کنند.
مدیر بنادر و دریانوردی گلستان هم در این نشست با اشاره به بهرهمندی این استان از ۱۳۰ کیلومتر ساحل گفت: سازههای ساحلی گلستان چوبی هستند و مغایرتی با بند ۲۲ ماده ۳ آیین نامه سازمان بنادر ندارد.
اله یار اسعدی گفت: تمام سازههای دولتی و خصوصی بدون مجوز در سواحل استان تعیین تکلیف میشوند.
او گفت: بیشتر سازههای غیرمجاز به دلیل پسروی آب دریا در سال ۱۴۰۰ در محدوده خشکی هستند و سواحل دریای خزر در حوزه گلستان آزاد بوده و ساخت و ساز در حریم قانونی دریا انجام نمیشود.