عزیزالله عباسی گفت: محل اولیهای که برای احداث کارخانه پسماند در نظر گرفته شده بود به دلیل داشتن معارض اجتماعی مسکوت ماند و در حال حاضر مشغول بررسی مکان جدید برای احداث کارخانه پسماند هستیم که استعلام این مهم در حال انجام است.
به گفته او با توجه به اینکه چهار شهرستان غرب استان با مشکلات زیست محیطی مواجه هستند و دفن زبالهها باعث آلوده شدن منابع و سفرههای زیرزمینی میشود تصمیم بر این شد محل مناسبی که مورد تأیید ادارات آب منطقهای، آب و فاضلاب، محیط زیست و منابع طبیعی باشد برای ایجاد یک کارخانه کمپوست تعیین شود.
فرماندار فریدن گفت: در ابتدا محلی در شهر دامنه به منظور ایجاد این کارخانه در نظر گرفته شد که به علت داشتن معارضان اجتماعی فعلاً پیشنهاد شد که محل دیگری تعیین شود که استعلام آن از ادارات چهارگانه در حال انجام است. جلسهای به همین منظور تشکیل خواهد شد تا برای تأمین اعتبار آن از طریق استانداری اقدام شود.
عباسی می گوید: پس از جانمایی مناسب، شهرداریهای چهار شهرستان فریدن، چادگان، بوئین میاندشت و فریدونشهر موظف هستند که کارخانه پسماند را احداث کنند. مقرر شده تا آخر تیرماه جانمایی این کارخانه مشخص شود و، چون قیمت ساخت و ساز ثابت نیست هنوز برآورد اولیه از هزینه احداث آن انجام نشده است.
او معتقد است انتظار داریم مردم، ائمه جمعه و استانداری همراهی و حمایت کنند تا هر چه زودتر کارخانه پسماند احداث شود. تنویر افکار عمومی از اهمیت خاصی برخوردار است که در این باره باید تلاش شود.