مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی از آغاز فصل تعمیرات اساسی در پالایشگاه‌های این مجتمع در بازه زمانی تعیین شده خبر داد.

منطقه صنعتی پارس جنوبی یکی از ظرفیت‌های مهم کشور در استان بوشهر قرار دارد و این میدان گازی در خلیج‌فارس از توانمند بالایی در تولید گاز برخوردار است.

میدان گازی پارس جنوبی که بزرگترین میدان گازی مستقل جهان است به‌صورت مشترک بین کشور ایران و قطر قرار دارد و از کل ذخایر گاز این میدان سهم ایران معادل ۱۴.۲ تریلیون مترمکعب به همراه ۱۹ میلیارد بشکه میعانات گازی است.

تولید بیش از ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز در شبانه‌روز

مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: منطقه پارس جنوبی در ابعاد تولید، سرمایه‌گذاری، اشتغال و اقتصاد نقش مهم و تاثیرگذاری در کشور دارد.

احمد باهوش گفت:تولید بیش از ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز در شبانه‌روز یکی از ویژگی‌های منطقه پارس جنوبی است و  صنعت گاز در منطقه صنعتی پارس جنوبی رشد قابل توجهی کرده و مجتمع گاز نقش مهم و تاثیرگذاری در تأمین گاز مصرفی کشور دارد.

وی می گوید با برنامه‌ریزی دقیق، اقدامات نوآورانه و تکیه بر توان و تجهیزات داخلی تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی آغاز شده است.

به گفته مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی، تعمیرات اساسی این پالایشگاه‌ها در راستای افزایش اثربخشی قابلیت اطمینان این مراکز تولیدی صنعتی در فصل سرما است که یکی از برنامه‌های مهم، راهگشا و حیاتی در تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های پارس جنوبی، استفاده از قطعات و تجهیزات باکیفیت داخلی در بازه زمانی تعمیرات اساسی است.

حمایت همه جانبه از شرکت‌های داخلی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان

وی می گوید کیفیت تجهیزات بسیار مهم و راهگشا است و  افزایش کیفیت تجهیزات مورد نیاز در بازه زمانی تعمیرات اساسی سبب رشد بهره‌وری و تولید حداکثری گاز در فصول سرد سال می‌شود.

مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: همه جانبه از شرکت‌های داخلی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در تأمین تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های پارس جنوبی  حمایت می شود و شرکت‌های سازنده و دانش‌بنیان باید هدفمند، همسو و با افزایش دانش نوآورانه حرکت کنند و پالایشگاه‌های مجتمع گازی پارس جنوبی برای هرگونه همکاری و تعامل با سازندگان داخلی تجهیزات با کیفیت آماده است.

باهوش گفت: سازندگان قطعات و تجهیزات ایرانی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای ادامه مسیر درخشان و چشمگیر در مجتمع گاز پارس جنوبی باید سطح فنی، علمی و کیفیت را افزایش داده و مطابق با استاندارد‌های جهانی حرکت کنند.

وی می گوید ساخت قطعات و تجهیزات با کیفیت داخلی، نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در افزایش تولید و تأمین گاز و محصولات جانبی در پالایشگاه مجتمع گاز پارس جنوبی دارد  و شرکت‌های سازنده قطعات و تجهیزات ایرانی باید با افزایش کیفیت محصولات خود، بازار نیاز بزرگترین مجتمع گازی کشور را بررسی، شناسایی و در این مسیر با شتاب بیشتری حرکت کنند.

پارس جنوبی یکی از اصلی‌ترین منابع انرژی کشور است

میدان گازی پارس جنوبی با فاصله ۱۰۵ کیلومتری عسلویه استان بوشهر، بزرگترین میدان گازی مستقل جهان است و حدود ۵۰ درصد از ذخایر گاز کشور را به خود اختصاص داده است و یکی از اصلی‌ترین منابع انرژی کشور به‌شمار می‌آید.

از زمان بهره‌برداری طرح‌های پارس جنوبی حدود دو سوم گاز کشور از پالایشگاه‌های این منطقه صنعتی تأمین می‌شود و با تلاش شبانه‌روزی و بومی‌سازی تخصص‌ها در مجتمع گاز پارس جنوبی تولید گار به حدود ۷۰۰ میلیون متر مکعب در شبانه‌روز رسیده است.

از فاز‌های پارس جنوبی اکنون ۱۷ فاز به جز یک پالایشگاه فاز ۱۴ در مدار تولید گاز قرار گرفته‌اند و به گفته مسئولان وزارت نفت این میزان تولید گاز ۵۰ میلیون متر مکعب به آن اضافه می‌شود و مراحل توسعه میدان عظیم پارس جنوبی پایان خواهد یافت.

تولیدکنندگان و پیمانکاران داخلی نقش مهم و تاثیرگذاری در اجرا طرح‌های پارس جنوبی دارند و امروز سازندگان داخلی با توجه به مشارکت در پروژه‌ها و اعتماد صنعت نفت بسیار توانمند شده‌اند و این موضوع ضمن افزایش اشتغال‌زایی، سبب ارزش افزوده در این حوزه شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.