محسن جبارنژاد در نشست با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج گفت: این اقدام به طور مشترک و با همکاری کانون پرورش فکری استان انجام می شود.
او می گوید: بر اساس یک نگاه سنتی کتابخانه محیطی است که خدمات کتابخانه ای شامل امانت کتاب به اعضا و مراجعه کنندگان آن ارائه می شود.
به گفته سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان، چند سال اخیر اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و ادبی کتابخانه ها را به یک پایگاه اجتماعی و فرهنگی تبدیل کرده و در آنها بیش از ۴۰ نوع خدمت فرهنگی ارائه می شود.
جبارنژاد می گوید: کودکان و نوجوانان گروه های هدف مشترک ۲ نهاد فرهنگی کتابخانه های عمومی و کانون پرورش فکری هستند.
او گفت: می توان با هم افزایی و همکاری لازم از سوی این ۲ نهاد فرهنگی، استفاده از ایده های نو و مبتکرانه آنها و پرهیز از هرگونه موازی کاری خدمات ارزنده تری به کودکان و نوجوان در کهگیلویه و بویراحمد ارائه داد.
به گفته جبار نژاد، توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی در وهله نخست باید از خانواده ها و از سن کودکی آغاز شود.
کبری اخلاقی نیا می گوید: بهترین کتابخوانان افرادی هستند که از سن کودکی با کتاب و مطالعه آن اُنس و الفت لازم را داشته اند.
او می گوید: امروزه کتاب رقیبان بی شماری پیدا کرده و فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز نسل جوان کشور و کهگیلویه و بویراحمد را در برگرفته است.
به گفته مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، باید فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را با نگاهی نو به نحو مطلوب مدیریت کرد و انتشار کتاب های خوب نیز یکی از راهکارهای مناسب در این زمینه است.
توزیع و اهدای کتاب و اجرای طرح کاروان کتاب در روستاهای بدون کتابخانه کهگیلویه و بویراحمد به صورت فصلی، انعقاد تفاهم نامه همکاری برای برگزاری نشست های مشترک کتابخوانی و برگزاری مسابقه های کتابخوانی، نقاشی و قصه گویی از دیگر مصوبات این دیدار بود.