مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: مریوان با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص و پتانسیل‌های کم‌نظیر جزء شهرستان‌های گردشگرپذیر مطرح در کشور است.

یعقوب گویلیان در جلسه ستاد اجرایی خدمات‌ سفر شهرستان مریوان گفت: مریوان را همه با نام نگین گردشگری غرب کشور می‌شناسند و باید با استفاده از این قابلیت، زمینه را برای حضور گردشگران در این منطقه فراهم کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: این شهرستان در تمام زمینه‌های گردشگری از جمله طبیعت‌گردی، تجاری، ورزشی، سلامت، فرهنگی، هنری، کشاورزی و ... حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

او مرز باشماق مریوان را فرصتی مناسب برای رونق گردشگری و توسعه استان دانست و گفت: این مرز یک موقعیت مهم و استراتژیک است که با استفاده از ظرفیت‌های آن می‌توان برای ورود گردشگران عراقی به‌ویژه در حوزه گردشگری سلامت بهره برد.

گویلیان گفت: شهرستان مریوان همچنین با داشتن پیشینه تاریخی غنی، در بسیاری از رشته‌های صنایع دستی دارای شهرت و اعتبار جهانی است که بافت کلاش یکی از این حرفه‌های خاص و پردرآمد مردان و زنان سخت‌کوش و هنرمند این دیار بوده که به برندی اختصاصی در جهان تبدیل شده است.

مریوان دارای ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای سرمایه‌گذاری است

فرماندار مریوان هم در این جلسه گفت: این شهرستان با وجود قابلیت‌ها و جاذبه‌های طبیعی، از ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای سرمایه‌گذاری برخوردار است.

اسماعیل احمدی گفت: با توجه به وجود جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی فراوان در مریوان و استفاده از این امتیاز ویژه، می‌توان گردشگری را محور توسعه استان قرار داد.

او می گوید: با مهیا شدن زیرساخت‌های محور گردشگری زریبار و جاده مریوان- سنندج، می‌توان در راستای جذب گردشگر اقدام کرد و رسیدن به این هدف همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی مربوطه و بخش خصوصی را می‌طلبد.

احمدی گفت: از تمام ظرفیت‌ها برای جذب گردشگر، ایجاد اشتغال جوانان و توسعه اقتصادی شهرستان استفاده کرده و نهایت تلاش خود را در این زمینه انجام خواهیم داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.