با تجهیز مرکز فرآوری ماهیان خاویاری میرود تا یک و نیم میلیون یورو برای کشور ارزآوری می‌شود.

محمد علی مهدی تبار سرپرست مدیریت ماهیان خاویاری مازندران گفت: مرکز فرآوری ماهیان خاویاری شهید محمودی میرود بابلسر سالانه ۷۰۰ کیلو خاویار پرورشی به ارزش بیش از یک میلیون یورو را فراوری و به خارج صادر می‌کند.

او گفت: با تجهیز این مرکز میزان صادرات به یک تن و ارزآوری تا یک و نیم میلیون یورو افزایش می‌یابد

مرکز فرآوری ماهیان خاویاری شهید محمودی میرود بابلسر به عنوان نخستین مرکز فراوری خاویار با سرمایه گذاری بخش خصوصی اردیبهشت ۱۳۸۰ راه اندازی شد

این مرکز در ابتدای راه اندازی با برخورداری از ۲۲ استخر تکثیر و پرورش قرار بود سالانه ۱۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و ۵۰ کیلوگرم خاویار را برای مصارف داخلی و صادرات تولید کند که این میزان با بازسازی‌هایی که انجام شده افزایش یافته است.

به گفته مهدی تبار همه مراحل استحصال و صادرات خاویار در این مرکز با رعایت دستورالعمل‌های بین المللی به صورت مکانیزه انجام می‌شود و یکی از پیشرفته‌ترین مراکز فرآوری خاویار در خاورمیانه است.

حدود ۳۱۲۷ تن گوشت ماهیان خاویاری و ۱۶تن و ۱۰۴کیلوگرم خاویار پارسال در ۱۳ استان تولید و استحصال شد و بر اساس آمار گمرک کشور پارسال۵.۵ تن خاویار به ۳۳ کشور صادر شده بود که ۶۵ درصد بیشتر از سال ۱۳۹۹ بود.

سه استان مازندران، گیلان و فارس رتبه‌های اول تا سوم تولیدکنندگان گوشت و خاویار را در کشور به خود اختصاص داده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.