مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت:در ۱۰ سال اخیر پلاک‌های پستی هوشمند در اصفهان مغفول مانده بود که از سال ۱۴۰۰ این امر در دستور کار قرار گرفت.

سید حمیدرضا ابطحی گفت: سازمان فاوا در مقام اجرای پروژه هوشمندسازی پلاک‌های پستی با تفاهم و همکاری معاونت خدمات شهری، سازمان زیباسازی و اداره کل پست استان، به‌روزرسانی، صحت‌سنجی و تولید و نصب پلاک‌های هوشمند پستی را در دستور کار قرار داد.

پلاک‌های هوشمند پستی مجهز به کیو آر کد در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد و حاوی اطلاعات کد‌های پستی واحد‌های مسکونی، تجاری و اداری با قابلیت به‌روزرسانی است که به دنبال هر تغییر و رخداد در شهر نیاز به تغییر مجدد پلاک‌ها نیست.

اوبا اشاره به چند مشخصه بارز پلاک‌های هوشمند، گفت: پلاک‌های پستی هوشمند مطابق با استاندارد‌های یکسان طراحی و با توجه به هویت بصری و زیباشناختی، رنگ آبی فیروزه‌ای بر آن انتخاب شد.

اگر در گذشته پلاک‌ها از رنگ‌ها و اندازه‌ها و ابعاد مختلفی برخوردار بود و در کل شهر یکپارچگی را شاهد نبودیم، اما در حال حاضر با طراحی پلاک‌های پستی هوشمند، استانداردسازی لازم انجام شد و از نظر زیباشناسی و بصری به زیبایی شکل گرفت.

ابطحی می‌گوید:هر گونه تغییری که رخ دهد به صورت نرم‌افزاری در پلاک‌های پستی هوشمند اعمال می‌شود، در صورتی که شاهد رخداد تغییراتی باشیم، خیابان جدید احداث شود یا تغییر نام پیش آید، این تغییرات به صورت نرم‌افزاری در پلاک‌های پستی اعمال خواهد شد.

او گفت: امکان بارگذاری سایر خدمات شهروندی روی پلاک‌های پستی وجود دارد و با رصد پلاک‌ها به صورت گام به گام خدمات شهروندی را نیز به سایر ارگان‌های خدمت‌رسان از جمله شرکت آب، برق و مخابرات ارائه می‌دهیم، همچنین در مواردی شاهد هستیم که این ارگان‌ها با ماژیک یا ذغال روی دیوار منازل یا تیر‌های چراغ برق به شهروندان اطلاع‌رسانی می‌کردند، ضمن اینکه یک تصویر نازیبا در شهر ایجاد کرده بودند که تنها با مراجعه به آن موقعیت امکان برداشت اطلاعات وجود داشت، در صورتی که با هوشمند کردن پلاک‌ها، اطلاعات منزل مسکونی یا تجاری به راحتی در اختیار تمامی ارگان‌های ذی‌ربط قرار می‌گیرد.

در حال حاضر پایگاه داده‌ای مشترک بین شهرداری و اداره کل پست شکل گرفته است و بر این اساس اطلاعات به صورت مکان و مبنا برای تمامی دستگاه‌ها قابل دسترسی است.

به گفته او شهروندان می‌توانند با در اختیار داشتن گوشی هوشمند و داشتن بارکد به اطلاعاتی همچون نزدیک‌ترین ایستگاه مترو، دوچرخه، اتوبوس و تاکسی و سایر اطاعات مورد نیاز برای یک زندگی با کیفیت در شهر دست یابند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان در مورد دیگر مزایای پلاک‌های پستی هوشمند، گفت: در حال حاضر برای ارسال موقعیت مکانی از طریق اینترنت با تلفن همراه شاهد یک خطای ۴۰۰ تا ۵۰۰ متری هستیم که با ارائه خدمات کیو آر کد، آدرس دقیق منزل و محل کار اعلام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.