سید امیرحسین قاضی زاده گفت: این گفتمان که مانند روح و جان مجموعه خواهد بود طبق برنامه عملیاتی طراحی شده توسط معاونتها به عنوان برنامه اقدام مشترک و کاربردی مجموعه خواهد بود.
او گفت: اگر نتوانیم اهداف و آرمانهای مجموعه را در قالب اقدام مشترک مانند جان مجموعه به کار گیریم، رفتار این نهاد مانند یک تکنوکرات، تنها دارای چارچوبی ظاهری و جدا از اهداف و روح مجموعه خواهد بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: به عنوان مثال برنامهریزی شده است از همه خانواده شهدا طی ۲ سال بازدید انجام شود، اما اگر این اقدام بخواهد روح و محتوای اهداف بنیاد را داشته باشد از ابتدا تا انتها یک کار فرهنگی است.
قاضیزاده گفت: گفتمان و اهداف انقلاب بر مبنای اسلام باید باور مشترک سازمان ما شود، این گفتمان و باور مشترک باید دغدغهمندی مدیران را موجب شود و مجموعه را از این طریق به حرکت وادار کند.
او گفت: ستاد، مدیریت مرکزی و سیاستگزاری و راهبری و هماهنگی بینبخشی و درون بخشی بنیاد را بر عهده دارد و نباید در اقدامات و وظائف صف و استانها داخل شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اختیارات اجرایی مرکز و مدیریت پول و اعتبار باید از تهران جدا شده و به مراکز استانها سپرده شود.
قاضی زاده گفت: وظیفه بنیاد شناسایی همه اقشار خانواده شهدا است، بررسیهای جدید نشان داده است که برخی والدین شهدا در کشور در جمع مستضعفان و نیازمندان قرار دارند، اما هیچ خدمات و حقوقی از بنیاد شهید دریافت نمیکردهاند.
او گفت: نباید خانواده شهدا و ایثارگران را وادار کنیم به سراغ ما بیایند، خانوادههایی که کرامت و عزت نفس دارند به ما مراجعه نمیکنند، وظیفه ما است که فعالانه به درب خانه آنها برویم و برای تک تک آنها برنامه داشته باشیم.
همه ی اعضای خانواده ی شهدا در تمام ادارات رسمی شدند به جز اعضای خانواده شهدا که در مدارس غیر انتفاعی هستند ؟ چرااین قانون یکسان اجرا نمی شود؟