حمیرا صفیقلی گفت: در سال گذشته ۱۳ هزار و ۸۵۸ پایش از واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی استان اصفهان به صدور سه هزار و ۳۹۹ اخطار، یک هزار و ۱۰۴ شکوائیه و ۹۳۷ پیگیری قضائی انجامید. برای ۳۴۵ پرونده رأی صادر و در نهایت ۲۹ واحد آلاینده پلمب شد.
او می گوید: در سال گذشته حدود ۶۵ بازدید از مراکز معاینه فنی سبک و ۲۴ مورد بازدید از مراکز معاینه فنی سنگین انجام شد، ۲۴ نمونهبرداری نیز از جایگاههای سوخت نفت و گاز یورو چهار و ۱۶ مورد نمونهبرداری و آنالیز ترکیبهای BTEX از جایگاههای بنزین یورو چهار انجام شد.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیطزیست اصفهان گفت: استخراج حدود ۵۷ هزار و ۶۰۰ دیتا ساعت، اعتبار سنجش شده و بارگذاری اطلاعات شاخص کیفی هوای استان دو بار در شبانهروز در سال گذشته صورت گرفته است.
صفیقلی همچنین شرکت در جلسات گردوغبار، شورای ترافیک، اضطرار و راهبری و نظارت پروژههای آلودگی هوا، نظارت بر سیستمهای آنلاین واحدهای تولیدی و صنعتی سطح استان، انجام محاسبات و تهیه سهم عوارض آلایندگی واحدهای بزرگ مقیاس و تشکیل کمیته استانی و رسیدگی به ۳۳ مورد شکایت را به عنوان مهمترین گامهای این معاونت در زمینه پایش و کنترل کیفیت هوا برشمرد.
به گفته او در سال گذشته، پایش ۱۴ بیمارستان و صحتسنجی ۱۱ دستگاه بیخطرساز پسماند پزشکی، نمونهبرداری و آنالیز پارامترهای شیمیایی و میکروبی شاخص آلودگی در ۷۸۴ نمونه پساب و یک هزار و ۳۸۵ نمونه آبهای سطحی و زیرزمینی، اندازهگیری فلزات سنگین در نمونههای جامد و محلول، نظارت بر عملکرد آزمایشگاههای معتمد و بررسی دو هزار و ۴۱۰ مورد خوداظهاری واحدهای صنعتی، خدماتی و بیمارستانی انجام شده است.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیطزیست استان اصفهان درباره اقدامات حوزه مدیریت پسماند، گفت: ۷۹۱ بازدید از محل دفن زباله شهری و روستایی، محل دفن نخالههای ساختمانی و کارخانه کمپوست، ۳۱۰ بازدید از بیمارستانها و سایر مراکز درمانی و ۷۶ بازدید از سایتهای پسماند صنعتی غیر ویژه و واحدهای بازیافت و یا امحاءکننده پسماند انجام شده است.
او می گوید: سه هزار و ۷۰۱ بازدید از نحوه مدیریت پسماند واحدهای صنعتی، ۴۵۸ بازدید از نحوه بارگیری پسماندهای صنعتی و ویژه در واحدهای صنعتی انجام و دو هزار و ۶۰۳ مجوز سامانهای به منظور نقل و انتقال پسماند صادر شد.