بررسی های میدانی نشان می دهد که هنوز خبری از مرغ های با وزن یک کیلو و۲۰۰ تا یک کیلو و ۸۰۰ گرم در بازار نیست و مردم هم ترجیح میدهند مرغ با وزن بالا خرید کنند.
دامپزشکی معتقد است مرغ با وزن بیش از ۲ کیلوگرم وزن ارزش غذایی کمتری دارد و استفاده از آن باعث ایجاد مقاومت به مصرف آنتی بیوتیک در افراد میشود.
پارسال ستاد تنظیم بازار استان مصوب کرد که مرغها ۴۵ روزه کشتار شوند تا گوشت با کیفیت تری در اختیار مردم قرار گیرد، اما این روند فعلا چندان اجرایی نشده است.
مرغ داران سود ضریب تبدیل در کشتارگاهها به خاطر افت کمتر را یکی موانع تولید مرغ با اندازه مناسب می دانند و در عین حال کشتارگاهها معتقدند استقبال مردم از مرغهای با وزن بالا بیشتر است و مرغ های ریز خریدار ندارد.
افلاطونی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: اگر بتوانیم به سمت تولید مرغ های استاندارد و یک اندازه پیش برویم، ضریب تبدیل مرغ زیر ۴۵ روز کاهش پیدا میکند و در میزان مصرف نهاده های طیور، صرفه جویی خواهد شد.