کمبود فضای آموزشی در خراسان جنوبی سبب شده است تا معلمان و دانش آموزان نتوانند در امر تعلیم و تعلم موفقیت لازم را کسب کنند.

کمبود فضا‌های آموزشی یکی از مشکلاتی است که نظام تعلیم و تربیت خراسان جنوبی با آن دست و پنجه نرم می‌کند.

استفاده از مکان‌هایی مانند آزمایشگاه مدارس و نمازخانه‌ها راه حلی موقتی است که هم اکنون برای جبران کمبود فضا از آن استفاده می‌شود.

همچنین در برخی از نقاط، مدارس دو شیفته می‌شوند تا هم دختران و هم پسران بتوانند از فضای تحصیلی استفاده کنند.

حضور ۳۵ دانش آموز تنها در یک کلاس

یکی از معلمان شهر بیرجند گفت: در هر کلاس حدود ۳۰ الی ۳۵ دانش آموز را داریم که فضای محدود کلاس، کار را برای معلم و دانش آموز مشکل می‌کند.

او گفت: یکی از مشکلاتی که در فضای محدود کلاس به وجود می‌آید این است که معلم نمی‌تواند در هیاهوی دانش آموزان و زیادی آن‌ها تکالیف را بررسی کند.


بیشتر بخوانید


یکی دیگر از معلمان نیز گفت: مشکل کمبود فضای آموزشی بیشتر در مناطق دور افتاده و حاشیه شهر‌ها دیده می‌شود که باید برای آن چاره اندیشی شود.

او گفت: در مکان‌هایی که مسکن مهر نیز وجود دارد، معلمان به سختی تدریس می‌کنند و علاوه بر معلم، دانش آموز نیز در تنگنا قرار دارد.

اضافه شدن ۲۰۰ کلاس درس به مجموعه فضا‌های آموزشی

چاوشان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی گفت: در استان حدود ۶۰۰ کلاس درس نیاز داریم و باید این تعداد به فضای آموزشی استان افزوده شود.

او گفت: برنامه ریزی‌هایی صورت گرفته است تا بر اساس آن، تا مهر امسال ۲۰۰ کلاس درس به مجموعه فضا‌های آموزشی خراسان جنوبی افزوده شود.

چاوشان گفت: بیشتر مشکل در مناطقی است که مسکن مهر در آن‌ها ساخته شده است.

قناعت استاندار خراسان جنوبی گفت: برای بررسی موضوع کمبود فضا‌های آموزشی در محدوده‌های مسکن مهر و حاشیه شهر، جلسه‌ای ویژه با حضور دستگاه‌های متولی برگزار شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.