استاندار خراسان جنوبی در شورای برنامهریزی استان گفت: اعتبارات عمرانی استان در سرفصلهای تملک و داریی، توازن و نفت از ۷۸۵ میلیارد تومان در سال گذشته به هزار و ۶۹ میلیارد تومان در سال مالی ۱۴۰۱ افزایش یافته که رشد ۳۶ درصدی دارد.
او گفت: اعتبارات هزینهای استان نیز در سال مالی ۱۴۰۰، ۴۷۱ میلیارد تومان بوده که با رشد ۲۹ درصدی در سال مالی ۱۴۰۱ به ۶۰۸ میلیارد تومان افزایش یافته است.
قناعت گفت: اعتبارات عمرانی استان در سال مالی ۱۴۰۰ با اختصاص اعتبار از سایر ردیفها و با احتساب اعتبارات عمرانی سفر رئیس جمهور به ۳ هزار میلیارد تومان افزایش یابد.
استاندار گفت: در شورای برنامهریزی استان سهم اعتبارات شهرستانهای خراسان جنوبی به صورت درصدی به تصویب اعضا رسیده و توزیع اعتبارات امسال براساس روش علمی و تخصصی انجام شده است.
او گفت: دستگاههای اجرایی از جذب حداکثری اعتبارات ملی وزارتخانهها غافل نشوند و در مجموع ۸۰ درصد اعتبارات کشور به صورت ملی و ۲۰ درصد به صورت استانی تخصیص مییابد که با توجه به حجم بالای اعتبارات ملی، مدیران دستگاههای اجرایی باید تمام تلاش خود را برای جذب حداکثری اعتبارات ملی بکارگیرند.
قناعت گفت: در سفر معاون اجرایی رئیس جمهور به استان یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به اعتبارات سفر رئیس جمهور اضافه شد و اعتبارات این سفر به هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید،.
استاندار گفت: تاکنون یک ششم اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان تزریق و بین دستگاههای اجرایی خراسان جنوبی توزیع شده است.
او با تأکید بر اینکه انتظار این است که مسئولان نگاه بخشی نداشته و نگاه استانی در مولد سازی املاک مازاد دولت داشته باشند، گفت: انتظار ما از مسئولان دستگاههای اجرایی این است که منفعت استان را در مولدسازی املاک مازاد دولت از منفعت وزارتخانهها ترجیح دهند تا شاهد توسعه خراسان جنوبی باشیم.
قناعت گفت: نباید در شرایطی که برخی دستگاهها برای ارائه خدمات به مردم از نبود مکان رنج میبرند، در برخی حوزهها املاک مازاد خاک بخورد، لذا از آنجایی این املاک سرمایه ملی است باید مورد استفاده عموم قرار بگیرد.
استاندار گفت: لازم است کارگروه مولدسازی املاک مازاد دولت فعالتر و جدیتر از گذشته برگزار شود تا در این کارگروه املاک دولتی مازاد تبدیل وضعیت شده و مورد استفاده قرار گیرند.