معاون قضائی دادگستری خراسان جنوبی گفت: تعداد ۲۶ هزار و ۳ پرونده وارد شورا‌های حل اختلاف استان شده است که این امر نشان می‌دهد یک سوم بار دعاوی پرونده‌ها را شورا‌های حل اختلاف بر عهده دارند.

معاون قضائی دادگستری خراسان جنوبی به شکل‌گیری سند تحول و تعالی در قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: این سند در راستای از بین بردن نواقص و مشکلات تدوین شده است که باید به صورت دسته جمعی توسط تمام نهاد‌های نظارتی اجرا شود.

او گفت: ۸۰ دستور در راستای اجرای این سند در ۷ مأموریت اساسی توسط رئیس قوه قضائیه کشور صادر شده است که خراسان جنوبی هم سایر دیگر استان‌ها با تشکیل کارگروه‌ها و کمیته بر اساس دستورات رئیس کل در اجرای این سند گام‌های خوبی را برداشته است.

داریوش نیاز به افزایش اعتماد عمومی به نظام و دستگاه‌ها بویژه قوه قضائیه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سند تحول و تعالی است، گفت: اجرای حق و عدالت و رضایت‌مندی و تکریم ارباب رجوع از اهداف مهم این سند است.

معاون قضائی دادگستری خراسان جنوبی در مورد رسیدگی به دعاوی در دادگاه‌های استان گفت: تمام قضات مکلف‌اند به دعاوی ارجاع شده رسیدگی کنند و در این رسیدگی‌ها بر حفظ کرامت انسانی پایبند باشند.

او گفت:در دستگاه قضائی سامانه سنجش پیش بینی شده است که به صورت هوشمند عملکرد دادگاه و قضات را پایان هر سال ارزیابی و میزان رضایت‌مندی جامعه را مشخص می‌کند.

داریوش از ورود ۵۸ هزار و ۳۵۷ پرونده به دادگستری‌های استان در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۲۶ هزار و ۳ پرونده وارد شورا‌های حل اختلاف استان شده است که این امر نشان می‌دهد یک سوم بار دعاوی پرونده‌ها را شورا‌های حل اختلاف بر عهده دارند.

معاون قضائی دادگستری خراسان جنوبی از افزایش ۱۴ درصدی ورود پرونده‌ها در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: بیش از ۴۶ هزار پرونده در دادگاه‌های آنلاین و به صورت الکترونیک رسیدگی شده است و ۴۷ هزار و ۹۸۸ پرونده در استان به صورت تمام الکترونیک بررسی شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.