حسینی گفت: ظرفیت تولید این کارخانه حدود ۲۰ هزار تُن اسید سیتریک در سال است که ما سال گذشته حدود ۳۰ هزار تن تولید کردیم که شکر خام و سفید و ملاس چغندرقند مواد اولیه این کارخانه هستند و حدود ۷۵ درصد آن در صنایع غذایی و ۲۰ درصد در صنایع دارویی و شیمیایی استفاده میشود.
او گفت: اسید سیتریک تولیدی به واسطه بهره مندی از پیشرفتهترین تجهیزات روز دنیا و آزمایشهای روزانه و تائیدیههای استاندارد، مجوز ورود به اتحادیه اروپا را نیز دارد، در حال حاضر اسید سیتریک جوین به ۱۲ کشور آسای میانه و اتحادیه اروپا صادر میشود محصولی که دارای کمترین میزان ناخالصی و سرب بوده و این مزیتی بزرگی برای اسید سیتریک تولیدی ما محسوب میشود.
مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت جوین گفت: واردات بی رویه در سال ۹۹ باعث رکود و تعطیلی کارخانه اسید سیتریک جوین شده بود، بعد از ممنوعیت واردات، تولید در کارخانه رونق گرفت و ما موفق شدیم تولید اسید ستیریک را به مرز ۳۰ هزار تن در سال ۱۴۰۰ برساینم که بیشتر از امار تولیدی کل کارخانه از سال ۹۴ تا تا سال ۹۹ که حدود ۲۵ هزار تن بوده است میباشد.
حسینی گفت: امسال حدود ۵ هزار تن صادرات خواهیم داشت، این میزان صادرات زمانی محقق میشود که ما نیاز داخلی را پاسخ داده باشیم و کمبودی از این بابت نداشته باشیم.
او گفت: ظرفیت نهایی کارخانه را در افق توسعه حدود ۸۰ هزار تن است، در صدد هستیم برنامه توسعهای کارخانه را امسال به مرز ۴۰ هزار تن در سال برسانیم وبتوانیم بعد از رفع نیاز داخل که اولویت نخست ما میباشد به مساله صادرات توجه ویژه داشته باشیم و بازارهای تازه را شناسایی و محصول خود را صادر نماییم.