مدیر دامپزشکی خرمشهر گفت : گوشت قرمز پس از ذبح باید در یخچال نگه داری و پس از آن مصرف شود.

محمد فخری زاده، مدیر دامپزشکی خرمشهر گفت: با شیوع بیماری تب کریمه کنگو میان دام‌های زنده و احتمال سرایت آن به انسان توصیه می‌شود شهروندان گوشت قرمز را پس از ذبح استفاده نکنند و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.

به گفته او قصابی‌های سطح شهرستان خرمشهر به طور معمول گوشت‌ها را در یخچال قرار می‌دهند، اما برای اطمینان بیشتر شهروندان نیز به انجام این کار توجه داشته باشند.

مدیر دامپزشکی خرمشهر گفت: با توجه به این توصیه و خرید گوشت قرمز از فروشگاه‌های مورد تایید و دارای مجوز از ابتلای افراد به بیماری تب کریمه کنگو جلوگیری می‌شود.

این مسئول پیشنهاد داد برای داشتن گوشت مرغ با کیفیت بیشتر این محصول را نیز یک شبانه روز در یخچال قرار داده و پس از آن مصرف شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.