خردادماه که می‌شود، فصل برگ موی تازه است و دلمه پای ثابت سفره‌های مردم استان چهارمحال و بختیاری است.

فصل بهار که می‌شود انتظار می‌کشیم که برگ‌های مو، جوان و تازه شوند، همان موقع را می‌گویم که مادربزرگ می‌گوید بیایید تا برگ‌ها زمخت نشده بچینید که الان وقتش است.

دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذا‌های فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می‌رسد، ولی مرحله آماده‌سازی سخت و وقت‌گیری دارد، البته تحمل این سختی به لذت خوردن دلمه برگ مو می‌ارزد.

این روز‌ها دلمه برگ مو، خوردن دارد، به خصوص آن‌که طعم آن به ترشی ملسی متمایل باشد، همان دلمه‌های برگ موی معروف مادربزرگهایمان را می‌گویم.


بیشتر بخوانید


چهارمحال و بختیاری چهار هزار و ۴۰۰ هکتار تاکستان دارد و طبق سنتی دیرینه، در فصل بهار دلمه پزان نوبرانه در اکثر منازل اجرا می‌شود.

عکاس: طاهره شفیعی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.