میلاد شمس گفت: این کارخانه با ظرفیت تولید کنسانتره مس از سرباره موجود به میزان ۳۶ هزار تن در سال و با عیار مورد قبول کارفرمای (شرکت ملی صنایع مس ایران) طرح ریزی شده است.
او میگوید: در حال حاضر آخرین مراحل نصب و راه اندازی کارخانه فلوتاسیون مجتمع مس سرچشمه را در دستور کار دارد.
او گفت: عملیات نصب تجهیزات این کارخانه در مراحل انجام است و به زودی تحویل کارفرمای شرکت ملی صنایع مس ایران خواهد شد.
شمس میگوید: در پروژه خاتون آباد نیز عملیات تسطیح و تجهیز کارگاه اولیه به اتمام رسیده و به زودی وارد مراحل بعدی پروژه مطابق با برنامه طرح ریزی شده خواهیم شد.
مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری مس سرچشمه گفت؛ احداث کارخانههای فلوتاسیون سرباره در مجتمعهای مس سرچشمه و خاتون آباد مسیر جدیدی به منظور استحصال مس محتوی از سربارههای ذوب است.
به گفته شمس سرباره کورههای ذوب مس، همواره حاوی درصد قابل توجهی از مس هستند و این درصد حتی گاهی از درصد مس محتوای کانسنگهای معدنی نیز بیشتر است.
او گفت: پیش از این امکان استحصال مس محتوای سربارهها وجود نداشت اما با روشهای فرآوری امروزی، و با احداث کارخانههای فلوتاسیون سرباره، ما میتوانیم درصد مس موجود در سربارهها را بصورت کنسانتره مس با عیار قابل قبول به چرخه تولید بازگردانیم.
شمس در خصوص تاریخ اتمام پروژه احداث کارخانه فلوتاسیون ذوب مس خاتون آباد گفت: مدت زمان پیش بینی شده طبق برنامه جهت احداث این کارخانه ۲۴ ماه است و امیدواریم با زیرساختهای ایجاد شده متناسب با نیازهای پیشبرد پروژه و مجموعه اقدامات انجام شده مطابق برنامه پیش برود.
او گفت: با توجه به تجربهای که در احداث کارخانه فلوتاسیون سرچشمه در شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه بدست آورده ایم، این پروژه را به موقع به کارفرمای شرکت ملی مس ایران تحویل دهیم.