مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: به منظور تسهیل در پرداخت هزینههای درمان ناباروری از ابتدای خرداد با هماهنگی مراکز درمانی طرف قرارداد، پرداخت هزینهها در خود مرکز محاسبه و محقق شد و نیازی به مراجعه بیمه شده به بیمه سلامت برای دریافت هزینه خود نیست.
صفاری، حمایت از زوجهای نابارور را از اولویتهای بیمه سلامت استان که در اسناد بالادستی قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده هم به آن اشاره شده برشمرد وگفت: این اداره کل عزم جدی در اجرای این سیاستها دارد و در حال حاضر هزینههای درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
این ظرفیت برای زوجهای نابارور فراهم شده که در طول یکسال از سه دوره خدمات درمان ناباروری در تعهد بیمه سلامت با پوشش بیمهای ۹۰ درصد تعرفه بخش دولتی در مراکز ناباروری دولتی و ۹۰ درصد تعرفه بخش عمومی غیر دولتی در مراکز خصوصی استفاده کنند.
او به پرداخت هزینه ۱۱ میلیارد ریالی درمان زوجهای نابارور در سال ۱۴۰۰ گفت: پیش از تحقق پرداخت هزینه درمان ناباروری، در صورت مراجعه بیماران به مراکز درمان ناباروری، پس از ارائه مدارک مثبته به بیمه سلامت، هزینه درمان ناباروری تحت عنوان خسارت متفرقه و بر اساس تعرفههای ابلاغی پرداخت میشد.
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان میگوید: به منظور دسترسی عادلانه امکانات درمان ناباروری در مراکز دولتی و خصوصی این اداره کل با مرکز باروری، ناباروری مشتاق اصفهان در بخش خصوصی و مرکز درمان ناباروری حضرت مریم بیمارستان شهید بهشتی اصفهان و بیمارستان شهید بهشتی کاشان در بخش دولتی قرارداد همکاری منعقد شد و تمام بیمه شدگان این سازمان برای استفاده از خدمات ناباروری میتوانند به این مراکز مراجعه کنند.