در این جلسه معاون اول رئیس جمهور و نمایندگان دستگاههای مختلف خدماترسان در حادثه اخیر آبادان حضور داشتند.
در ابتدای این جلسه پیام رهبر انقلاب مشتمل برتسلیت به مردم داغدار آبادان و نیز دستور خطاب به مسئولان برای رسیدگی به ابعاد مختلف این حادثه و جلوگیری از تکرار حوادث مشابه از سوی حجتالاسلام رئیسی قرائت شد.
بیشتر بخوانید:
در ادامه محمد مخبر گزارش هیات اعزامی به آبادان را ارائه و نمایندگان دستگاههای حاضر نیز گزارش اقدامات خود را بیان کردند .
رئیس جمهور پس از اطلاع از آخرین گزارشهای آواربرداری و امدادرسانی با تسلیت مجدد به خانواده جانباختگان حادثه و مردم آبادان بر ضرورت بسیج همه امکانات برای امداد و نجات آسیب دیدگان و مفقودان تاکید کرد و گفت: دولت تمام امکانات وهمت خود را بکارگرفته تا به نحو فوری و کامل به آسیب دیدگان کمک شود و عملیات نجات نیز تا زمان ممکن ادامه خواهد یافت.
حجتالاسلام رئیسی تأکید کرد: همه باید هوشیاری خود را حفظ کنند تا در جریان امدادرسانی، حادثه غیرمترقبه ای برای مردم و امداد رسانان اتفاق نیفتد.
رئیس جمهور در جهت اجرای منویات مقام معظم رهبری، ضمن تقدیر از حضور میدانی وزیر کشور و همه دستگاههای امداد رسان و تشکر از رسانه ملی خاطرنشان کرد: رسانه ملی و تمام افراد و رسانه های دلسوز کشور، کمک کنند تا مردم در جریان اخبار صحیح و دقیق این تلاشها قرار گیرند.
حجتالاسلام رئیسی در دومین بخش از دستورات خود بر شناسایی و پیگیری مقصرین و قاصرین این حادثه تاکید کرد و گفت: با هر فرد در هر رده ای که در این حادثه مرتکب تخلف یا ترک فعل شده باید به شدت برخورد شود.
سومین دستور رئیس جمهور به دستگاههای مجری و ناظر در فرآیند ساخت و ساز بود که تاکید کرد: نباید هیچ ساختمانی بدون رعایت اصول، ضوابط و استاندارهای مهندسی ساخته شود و باید از ادامه فعالیت و ساخت و ساز ساختمان های با سازه های نا ایمن جلوگیری گردد.
حجتالاسلام رئیسی در چهارمین دستور خود به وزارت کشور و سازمان نظام مهندسی و شهرداریها ماموریت داد تا ساختمانهای ساخته شده نا ایمن و در معرض آسیب را شناسایی و معرفی نمایند تا اقدامات لازم برای مقاوم سازی، تخلیه یا تخریب آنها توسط صاحبان آن ساختمانها انجام شود.
دوم خرداد بخشی از ساختمان ۱۰ طبقه متروپل آبادان فروریخت که در ساعات اولیه این سانحه، فوت شدن ۱۰ نفر و زخمی شدن ۳۲ نفر اعلام شد.
گزارش ها نشان می دهد با وجود اینکه متروپل در سال ۹۸ با حضور شریعتی استاندار وقت خوزستان افتتاح شد، دچار مشکلات فنی و مهندسی بوده است.
به گفته استاندار کنونی خوزستان، علت ریزش ساختمان رعایت نشدن قوانین و مقررات و اصول فنی است.
آقای خلیلیان گفت که "مجوز احداث متروپل قبل از سال ۹۸ برای ۶ طبقه صادر شد که بعداً ۳ و ۲ طبقه به آن اضافه شده است."
بیشتر بخوانید:
اسنادی در فضای مجازی منتشر شده که نشان می دهد ناظر ساختمان متروپل به شهرداری منطقه ۱ شهرستان آبادان اعلام کرده "این پروژه پیش از تکمیل باید متوقف می شده تا اشکالات سازه ای آن برطرف شود."
بر اساس این اسناد، ناظر اعلام کرده اضافه شدن ۳ طبقه مازاد بر طراحی اولیه ساختمان متروپل، موجب تغییر شکل برخی ستون های ساختمان شده و احتمال ایجاد مشکل برای ستون های دیگر ساختمان پس از بارگذاری و بهره برداری وجود دارد.
کل زندگی ما بر پایه اینترنت میچرخه لطفا رسیدگی کنید
چرا شهید سلیقه ای است؟ آگه آون تکفیری بود عبدالباقی از تکفیری پست تر هست
ضمنا گزارشات سلامی که مردم خوشحالند و یک چیز تهش میمونه را بیشتر پخش کنید . و گزارشات حقیقت ماجرا ی آمنه خانم را
فقط رفراندوم و سکولاریسم.
متروپل بعد 5 ماه به خاطر ...
مشکل ریشه ای است؟
مشکل شهرداری ها هستن؟
مشکل اونها مجوز ندادن و رشوه گرفتن هست
همه جای ایران وجود داره از شورای شهر بگیر تا....
یه راه حل بیشتر نداره یه کنسرو لوبیا شناسنامه داره هر چند دروغی ولی شناسنامه داره
املاک رو شناسنامه دار کنید تو سند قید شود از چه نوع سیمان، مفتول، بتن، سرامیک درجه 1 یا دو،نوع کابینت و... تا یه ساختمان کیلویی فروخته نشه و با 2 درصد سود فروخته شود نه 200 تا 500 درصد سود
این ها فرافکنی است ،
دست را پیش گرفتن برای پیس نیفتادن است ،
برای زنده ماندن دولت است ،
وگرنه خودتان می دانید هیچ نقشی در حفظ جان مردم یا درست شدن مدیریت ندارد ،
پیمان اشراقی.
فقط همین یک کار رو بلدی.
آقای محترم طرفدار رئیسی ،
طبق گزارش فرملندار برج هنوز تمام نشده و هنوز ساخت و ساز آن ادامه داشته است ،
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ